2022-11-16 18:40:59
Φωτογραφία για Ζωντανή μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 07:00 μ.μ.





    Στα θετικά της παρούσας Δημοτικής Αρχής, αναμφίβολα πιστώνεται ότι εφάρμοσε για πρώτη φορά την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Ξηρομέρου, τόσο αυτών που γίνονταν με τηλεδιάσκεψη στη περίοδο του κορονοϊού, όσο και των δια ζώσης τώρα.

Επίσης σε αυτή την δημοτική περίοδο, για πρώτη φορά τα Δημοτικά Συμβούλιο είναι όλα διαθέσιμα μαγνητοσκοπημένα στο You Tube, να  ανατρέξει και τα παρακολουθήσει κάθε δημότης όποτε θελήσει.

Αυτά τα αναφέρουμε και δεν είναι άποψη, είναι καταγεγραμμένα γεγονότα.

Μια σαφής πολιτική επιλογή της παρούσας Δημοτικής Αρχής που άμεσα υλοποίησε, για να μπορούν ΟΛΟΙ οι δημότες να έχουν άμεση πληροφόρηση για τις συζητήσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για να βγάζουν ΜΟΝΟΙ τα δικά τους συμπεράσματα και να μην γίνονται έρμαια πολιτικάντηδων, δημαγωγών και λαϊκιστών στα καφενεία, που τα μεταφέρουν όπως θέλουν και όπως τους βολεύει.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι η τέως Δημοτική Αρχή, των 15 δημοτικών συμβούλων και του τέως Δημάρχου του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', 5 χρόνια πέρασαν και δεν έκανε ποτέ κάτι ανάλογο. Δεν τα κατάφεραν... Δεν πρόκαναν που λένε και στα χωριά μας Θα είχε τους λόγους της...

 

Παρακολουθήστε ζωντανά: 
 
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ