2022-11-23 15:40:05
Φωτογραφία για Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δε θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή, θα ήμουν στενάχωρη παρουσία»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 22/11 η Κατερίνα Παναγοπούλου κι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια ψυχαγωγική εκπομπή.

«Νομίζω ότι δεν θα ταίριαζα πάρα πολύ σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, γιατί θα έλεγα άλλα πράγματα, θα μιλούσα για την επικαιρότητα. Τον τελευταίο καιρό βέβαια βλέπω ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με την επικαιρότητα και με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω θα ήμουν πιο βαριά και στενάχωρη για μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου. 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε: «Δεν θέλω να απασχολώ καθόλου τα Μέσα με την προσωπική μου ζωή, είναι καθαρά η επιλογή μου. Η επικαιρότητα είναι βαριά και δεν έχει θέση η διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Όσο πιο πολύ λες πόσο ευτυχισμένος είσαι, εκεί κάτι δεν πάει καλά συνήθως, νομίζω ότι όταν διαφημίζουμε πολύ την ευτυχίας μας, μάλλον κάτι προσπαθούμε να κρύψουμε». 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυψέλη: SILVER ALERT για 31χρονο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυψέλη: SILVER ALERT για 31χρονο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ