2022-11-23 15:00:04
Φωτογραφία για Δεν γίνεται ο Βεζένκοφ να κάνει τον Ντουράντ κάθε βράδυ



Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να “κλείσει το σπίτι” και της Μακάμπι. Γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα. Θα μπορούσε να κερδίσει; Ναι. Όμως στην κρίσιμη ώρα, αυτός έχανε δύναμη, ένταση, ενέργεια και οι Ισραηλινοί που έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, ανέβαζαν στροφές. 

Ο Ολυμπιακός έμενε από παίκτες (διαβάστε πιο κάτω) και η Μακάμπι έβρισκε ανθρώπους να της δώσουν πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Αντί να σκάνε, βούταγαν στο παρκέ. Αντί να κλατάρουν, έκαναν τάπες στον Φαλ και στον Βεζένκοβ. Αντί να τρέμουν την ώρα της πίεσης, ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να το πάθει. Η ομάδα του λαού, έφτασε στην ανατροπή από το – 11 και αν το είχε κάνει ελληνική ομάδα, θα ουρλιάζαμε δικαίως από χαρά. Μπράβο στην Μακάμπι που το πολέμησε και το κατάφερε. Ο Ολυμπιακός παραμένει καλός. Όμως θα πρέπει να βελτιώσει πράγματα. Να βρει κι άλλες λύσεις. Δεν γίνεται ο Βεζένκοβ να κάνει τον Ντουράντ κάθε βράδυ
. Δεν μπορεί ο Σλούκας να κάνει μαγικά. Και ένας Λαρεντζάκης που ήταν συγκλονιστικός, δεν μπορεί να κερδίσει ολομόναχος. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την εικόνα της ομάδας που θα κάνει πάρτι στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέλος όμως αυτό χάλασε και η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Έχουν πολλά για να δουλέψουν ο Μπαρτζώκας με τους παίκτες του, το γνωρίζουν σίγουρα. Μένει να δούμε τι άλλο θα διαφοροποιήσει η ομάδα στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: pagenews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ