2022-11-23 21:33:20
Φωτογραφία για Λάρισα: Για τις 26 Μαΐου του 2023 ορίστηκε η δίκη για το 12χρονο αγόρι που κτυπήθηκε και σκοτώθηκε  από τρένο
Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας κάθισαν σήμερα τρεις υπάλληλοι του ΟΣΕ οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια με την υπόθεση να παίρνει τελικά αναβολή για τις 26 Μάιου του 2023.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στις 9 Νοεμβρίου του 2017 όταν αμαξοστοιχία παρέσυρε θανάσιμα ένα 12χρονο αγόρι ρομά στη Νέα Σμύρνη. Το τραγικό αυτό συμβάν είχε σηκώσει τότε κύμα αντιδράσεων στην περιοχή με φωτιές, επεισόδια και έντονες διαμαρτυρίες στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ όπου σκοτώθηκε ο 12χρονος.

Για την υπόθεση αυτή βρέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο κατηγορούμενοι ένας μηχανοδηγός, και δύο προϊστάμενοι του ΟΣΕ οι οποίοι μόλις έγιναν αντιληπτοί δέχθηκαν επίθεση από τους συγγενείς του θύματος με την αστυνομία να μεσολαβεί για να αποτρέψει περαιτέρω επεισόδια.

Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις 26 Μάϊου του 2023 καθώς ο δικηγόρος από τη μεριά της πολιτικής αγωγής δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο.

.larissanet.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ