2022-11-23 21:14:44
Φωτογραφία για Α' και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού: Δράση με τίτλο Τα Παιδιά και τα Πουλιά.



       Μια σημαντική Δράση με τη συμμετοχή του Α' και του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού πραγματοποιήσαμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στο "Λιμανάκι" Αιτωλικού. Η Δράση είχε τίτλο "Τα Παιδιά και τα Πουλιά" -  στα πλαίσια του Προγράμματος "Ανάσες Πολιτισμού 2022" που διοργανώνει ο Σύλλογός μας και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

 



Σε έναν πανέμορφο χώρο, υποδεχθήκαμε τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους και με την καθοδήγηση των εικαστικών Michalis Kotsaris και Salvina Giaraca τα παιδιά δημιούργησαν υπέροχα έργα με τη δική τους αυθόρμητη και ευαίσθητη ματιά! Τα έργα των παιδιών θα εκτεθούν αργότερα,  σε μια παράλληλη εικαστική δράση του Συλλόγου μας!

Ευχαριστούμε για την θερμή ανταπόκριση στην πρόσκληση  μας και την άψογη συνεργασία, τους Δασκάλους και τους Διευθυντές του Α' και Β΄Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας! Η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση των μαθητών και η εικαστική της αποτύπωση μέσα από αυτήν την δράση, οδηγεί σε έναν καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας!


Να σημειώσουμε, ότι εδώ και ένα χρόνο δημιουργήθηκε το Τμήμα Περιβαλλοντολογικής Ευαισθητοποίησης του Συλλόγου μας στο οποίο έχει ενταχθεί  η Εθελοντική Ομάδα που ανέδειξε και συντηρεί το "Λιμανάκι" Αιτωλικού, της οποίας στηρίζουμε τις προσπάθειές  και  ευχαριστούμε  για το έργο της!



 



Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ