2022-11-26 10:09:34
Φωτογραφία για Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που υλοποιήθηκαν στις 23 και 25 Νοεμβρίου 2022 στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία από τον ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, κο Λιάγκα Σπυρίδων με θέμα: «Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ».

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00πμ, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενημέρωσαν τους υπαλλήλους των Καταστημάτων και των Επιχειρήσεων, στο Κέντρο της Πόλης μας, διανέμοντας έντυπο – ενημερωτικό υλικό. από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας ΚΕ.Θ.Ι. και από την Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας.

Η δράση έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικού - Οικονομικού, Νίκου Καραπάνου και του Εντεταλμένου Συμβούλου, Γιώργου Σωτηρακόπουλου, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το έντονο ενδιαφέρον των δημοτών δεσμεύτηκαν ότι ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου το προσεχές διάστημα θα προγραμματίσει περισσότερες δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης στην τοπική κοινωνία, διότι μέλημά της δημοτικής αρχής είναι η ενεργή συμμετοχή όλων, δίνοντας τη δύναμη σε όλες τις γυναίκες και θύματα βίας, να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν διέξοδο διαφυγής και υποστήριξης στην σκληρή καθημερινότητά τους.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π
. Μεσολογγίου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ