2022-11-26 21:09:42
Φωτογραφία για Ινδία:  Έσκαψαν σήραγγα και έκλεψαν μηχανή του τρένου από εργοστάσιο επισκευής στο Μπιχάρ!
Ένας ολόκληρος κινητήρας ντίζελ κλάπηκε μέρος-μέρος από ένα εργοστάσιο των σιδηροδρόμων στην περιοχή Μπεγκουσάραι του Μπιχάρ, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Οι κλέφτες έσκαψαν μια σήραγγα στην αυλή και άρχισαν να κλέβουν εξαρτήματα, καταργώντας σιγά - σιγά ολόκληρη τη μηχανή που είχε μεταφερθεί εκεί για επισκευή.

"Την περασμένη εβδομάδα, καταγράφηκε υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα Barauni για κλοπή κινητήρα ντίζελ που μεταφέρθηκε για επισκευή στο εργοστάσιο Garhara. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνελήφθησαν τρία άτομα", δήλωσε ο PS Dubey, Επιθεωρητής της Προστασίας Σιδηροδρόμων.

Με βάση τις πληροφορίες που έδωσαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ένα σκραπ στην περιοχή Prabhat Nagar της περιοχής Muzaffarpur και βρέθηκαν 13 σάκοι γεμάτοι με εξαρτήματα τρένου.

Διεξήχθη έρευνα για τον ιδιοκτήτη του σκραπ, πρόσθεσε ο κ. Dubey.

Τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν περιλαμβάνουν μέρη κινητήρα, τροχούς vintage μηχανών τρένων και εξαρτήματα σιδηροδρόμων από βαρύ σίδηρο.

«Είχαν σκάψει μια σήραγγα στο εργοστάσιο του σιδηροδρόμου και μέσω αυτής, συνήθιζαν να κουβαλούν τα μέρη της ατμομηχανής και άλλα αντικείμενα σε σάκους», είπε ο κ. Dubey.

Η συμμορία συμμετείχε επίσης στο ξεβίδωμα χαλύβδινων γεφυρών και στην κλοπή των μερών τους, ανέφερε.
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ