2022-11-27 11:58:21
Φωτογραφία για Νέα διορία στο OPEN...
Δεν παρέμεινε τελικά κανείς από τη συντακτική ομάδα του «Εμείς» στο Open μετά την ανακοίνωση της διακοπής της καθημερινής εκπομπής της Ίνας Ταράντου. 

Περισσότερα από δέκα άτομα αποχώρησαν από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας ακόμη και εκείνοι που είχαν συμβάσεις αορίστου χρόνου. Η Ίνα Ταράντου παραμένει στο σταθμό μέχρι τον Ιούνιο οπότε λήγει το συμβόλαιό της και προσεχώς θα αποφασιστεί πού και με ποιο τρόπο θα αξιοποιηθεί. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, κρίσιμη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και για το μέλλον της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη. Το δυσμενές σενάριο που ήθελε και αυτή την εκπομπή να ολοκληρώνεται προς το παρόν αποφεύχθηκε, ωστόσο, έχει δοθεί διορία στην ομάδα της εκπομπής να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης μέχρι τις γιορτές, αλλιώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Και η Μάριον Μιχελιδάκη έχει συμβόλαιο με το Open με μεγαλύτερη μάλιστα διάρκεια από αυτό της Ίνας Ταράντου καθώς ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023. Αρχές Δεκεμβρίου πάντως θα υπάρχει σαφώς μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις κινήσεις του Open από τη νέα χρονιά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ