2022-11-27 19:53:51
Φωτογραφία για 35+ Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις τοίχου
Οι κάθε μορφής επιτοίχιες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις είναι μια πρακτική λύση για πραγματικά πετυχημένο χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Με τον τρόπο αυτό ο χώρος, ειδικά αν είναι μικρός, δεν "ασφυκτιά"  και μια έντονη αλλά καλαίσθητη γιορτινή ατμόσφαιρα με την χρήση λιγοστών και μεγάλου μέγεθους διακοσμητικών, σε αντίθεση με το να τοποθετήσετε σε κάθε σημείο, έπιπλο κλπ. από ένα μικρότερο, με αποτέλεσμα τελικά όλα να "χάνονται" και κανένα να μην αναδεικνύεται πραγματικά. 

Εκτός από τις συνθέσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε με κάθε είδους φυσικά στοιχεία, ξύλινα διακοσμητικά, γιρλάντα απομίμησης  έλατου, στολίδια, κορνίζες κλπ ακόμη και το δέντρο σας μπορεί να στολιστεί ...στον τοίχο. Μια λύση ιδανική για μικρούς χώρους ή για να στολίσετε υπνοδωμάτια, την κουζίνα κλπ. 

Οι επιτοίχιες συνθέσεις είναι επίσης ένας τρόπος για να δημιουργήσετε εύκολα ένα κεντρικό σημείο στολισμού, τοποθετώντας π.χ κάποιες στους τοίχους που βρίσκονται γύρω από ένα κλασσικό δέντρο, πάνω από το τζάκι, το σημείο πάνω από έναν μπουφέ, κονσόλα κλπ.


Ένας "κανόνας" που αν τον ακολουθήσετε θα συμβάλλει καθοριστικά στο να δημιουργήσετε έναν πραγματικά πετυχημένο χριστουγεννιάτικο στολισμό, αν χρησιμοποιήσετε επιτοίχιες διακοσμήσεις, είναι για το διάστημα των γιορτών να αποσύρετε από τους τοίχους όσο το δυνατόν περισσότερα από τα στοιχεία που βρίσκονται εκεί τις υπόλοιπες εποχές (κάδρα, κορνίζες, διακοσμητικά μεγάλου μεγέθους κλπ.) ώστε τελικά να μην ...παραφορτώσετε οπτικά τον χώρο και οι χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας πραγματικά να ξεχωρίζουν. 

Πολλές από αυτές του τύπου συνθέσεις μπορούν ασφαλώς, φωτισμένες και με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, να τοποθετηθούν και σε εξωτερικούς τοίχους π.χ στο μπαλκόνι, δίπλα στην κεντρική πόρτα εισόδου κλπ, ενώ στην ίδια κατηγορία διακοσμήσεων σε τοίχους ανήκουν φυσικά και τα μεγάλου μεγέθους στεφάνια. 

Δείτε ΕΔΩ Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ