2022-12-07 16:14:36
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με διακοσμητικά φαναράκια
          

Οι φωτισμένες συνθέσεις, με λαμπάκια ή κεριά, είναι από τις πιο απλές χριστουγεννιάτικες ιδέες και τα κάθε μορφής μεταλλικά-ξύλινα φαναράκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καλαίσθητες διακοσμήσεις σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. 

Σε πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού αλλά και σε αυτά με εποχιακά είδη θα βρείτε τέτοια φαναράκια σε πολύ οικονομικές τιμές. Η ποιότητα-αντοχή τους για την συγκεκριμένη χρήση δεν ενδιαφέρει και η εμφάνισή τους μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει  αν τα βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε.  

Για τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας μπορείτε να τα αξιοποιήσετε είτε προσθέτοντάς του εξωτερικά κάποια γιορτινά στοιχεία (φυσική πρασινάδα, κουκουνάρια, κορδέλες, φιόγκους κλπ) και τοποθετώντας στο εσωτερικό κεράκια ή μια σειρά φωτάκια ή "γεμίζοντας" το εσωτερικό με κάθε τύπου γιορτινά διακοσμητικά (φωτάκια, μπάλες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες κλπ).


Ανάλογα με το μέγεθός τους τοποθετείστε τα είτε μεμονωμένα είτε σαν σύνθεση αποτελούμενη από 3-4 ίδια κομμάτια, ειδικά τα μικρού μεγέθους θα αναδειχθούν με αυτόν τον τρόπο πολύ καλύτερα.

Με τους ίδιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χριστουγεννιάτικο στολισμό και μεταλλικές λάμπες πετρελαίου, κανονικές ή διακοσμητικές. 

Ιδανικά και για σκεπαστούς εξωτερικούς χώρους, την είσοδο του σπιτιού, εισόδους πολυκατοικιών κλπ. Στις συνθέσεις εξωτερικών χώρων για να τα φωτίσετε χρησιμοποιείστε κεριά led ή φωτάκια μπαταρίας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ