2022-12-15 21:36:10
Φωτογραφία για Όποιος έχει καταλάβει τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ να σηκώσει το χέρι!

 



Δεν ξέρουμε ποιο ήταν χειρότερο για το ΠΑΣΟΚ αυτές τις μέρες, ο “τυφώνας Καϊλή” ή η εξήγηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη για το ενδεχόμενο συνεργασίας την επομένη των εκλογών;

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να πει κανείς ότι το πέταγμα της “λέζας” από την Καϊλή στη ΝΔ θα λειτουργήσει κάπως, τουλάχιστον στο κοινό εκείνο που είναι φουλ “αντιδεξιό”.

Από την άλλη, αυτό το “αντιδεξιό” μέτωπο έχει βρει διέξοδο εδώ και χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ (καλά στο Αγρίνιο ειδικά αυτό είναι κανόνας, οι ΠΑΣΟΚογενείς που εκφράζονται άψογα από τον Πολάκη π.χ.), οπότε ποιο το όφελος για το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα;

Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, τα πράγματα είναι ακόμη πιο μπλεγμένα, στα όρια να γίνουν ακατανόητα. Διότι όλοι ακούσαμε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να λέει στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο του το εξής: “στόχος μας είναι να πάει στην αντιπολίτευση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μετά να είναι πρωταγωνιστής σε μια σοσιαλδημοκρατική διακυβέρνηση που θα είναι προοδευτική”.

Ο άνθρωπος το είπε σαφέστατα, να πέσει η ΝΔ να κυβερνήσει ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ κι αν κριθεί και κανένας άλλος προοδευτικός έχει καλώς!

Τα είπαμε; Τα είπαμε. Κι όμως, όχι, δεν καταλάβαμε καλά!

Βγήκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος να μας τα εξηγήσει καλύτερα: “Δεν είπαμε εμείς ότι θα κυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός μας θέλει να χάσει η ΝΔ να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ και να μην συνεργαστούμε με κανέναν από εκείνους  που μας έφερε μέχρι εδώ, ούτε με την ΝΔ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ”!

Θα μας τρελάνουν δηλαδή! Αφού ρε παιδιά αυτό δεν γίνεται!

Ή ο ένας θα βγει ή ο άλλος, υπάρχει κάποια περίπτωση να βγει πρώτο το ΠΑΣΟΚ; Τότε πώς θα τη κάνετε αυτή την προοδευτική διακυβέρνηση;

Μάλλον πρέπει να είναι αυτό που βλέπουμε στις ταινίες να λέει η απατημένη σύζυγος όταν πιάνει τον άντρα της στο κρεβάτι με άλλη: “Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου”!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ