2022-12-17 11:50:46
Φωτογραφία για Υπάρχει έλεγχος στην κίνηση των οχημάτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας;



        Η διεξαγωγή αυστηρών ελέγχων για την κίνηση και τη στάθμευση των αυτοκινήτων που διαθέτει ο Δήμος σε υπάλληλους και Αντιδημάρχους θα πρέπει να είναι κάτω από αυστηρές οδηγίες και κανόνες, προκειμένου να μην κυκλοφορούν, όταν δεν υπάρχει λόγος, τα αυτοκίνητα των υπηρεσιών και να περιοριστεί η σπατάλη στα καύσιμα καθώς και να μειωθεί το κόστος συντήρησης αυτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημότη του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, και τις φωτογραφίες που μας τη συνοδεύουν, αντιδήμαρχος κινεί το δημοτικό όχημα για σκοπό ιδιωτικό. 

Ο δημότης γράφει, "Φίλε καλησπέρα.. αυτό είναι τό αυτοκίνητο τού δήμου Ακτίου Βόνιτσας....... Με αυτό ο αντιδήμαρχος Π. Σ. .. πήγε ελιές σέ γνωστό έμπορο τής περιοχής........ εάν είναι διαθέσιμο τό αυτοκίνητο θά τό χρειαστούμε κ εμείς 2με 3μερες νά πάμε τά αρνιά κ νά φέρουμε κ λίγα ξύλα......". 

Το όνομα του Αντιδήμαρχου στο κείμενο που μας έστειλε ο δημότης, είναι εμφανές και είναι στη διάθεσή μας, επιλέγουμε να μην ο δημοσιοποιήσουμε, αλλά θέτουμε το απλό αλλά κρίσιμο ερώτημα τι θα κάνει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης;  



Τις φωτογραφίες παρέθεσε στο xiromeronews.blogspot.com ο Δημότης Ακτίου Βόνιτσας και απεικονίζουν το δημοτικό όχημα.

Υ.Γ. Ένας πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και δεν έχει πράγματα να κρύψει δεν φοβάται αλλά επιδιώκει τον έλεγχο. 



 

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ