2022-12-18 22:00:12
Φωτογραφία για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου με τη επωνυμία «Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου»
Ο Πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου» καλεί τα μέλη του σωματείου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10.00

Στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σωματείου, παραπλεύρως του κτιρίου του πρώην Σταθμού Πελοποννήσου (παλαιός Σταθμός Λεωφορείων του Ο.Σ.Ε.), επί της οδού Σιδηροδρόμων των Αθηνών, με θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων:

1) Οικονομικός απολογισμός και πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για το διαρρεύσαν έτος 2022, συνοδευόμενα από Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της οικονομικής διαχείρισης του έτους αυτού. Έγκριση αυτών και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Οικονομικός προϋπολογισμός της επόμενης οικονομικής χρήσης (2023) και έγκριση αυτού.

3) Διατύπωση από τα συμμετέχοντα μέλη μη δεσμευτικών προτάσεων προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τις οποίες αυτό, κατά την κρίση του, θα επεξεργαστεί, θα απορρίψει ή θα αποδεχθεί..


Μετά το πέρας της ημερησίας διάταξης θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή, σύμφωνα

με το άρθρο 21 του καταστατικού, η οποία θα διενεργήσει τις προβλεπόμενες από το καταστατικό Αρχαιρεσίες προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Συνέλευση αυτή είναι η πρώτη. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της υπό του καταστατικού απαιτούμενης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, οπότε θα υφίσταται απαρτία όσα μέλη ταμειακώς εντάξει και αν παρίστανται.

Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν μόνο μέλη του σωματείου ταμειακώς εν τάξει.

Υποψηφιότητα, τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να θέσουν μόνο μέλη ταμειακώς εντάξει των οποίων η αίτηση εγγραφής στο σωματείο υπεβλήθη τουλάχιστον προ 180 ημερών πριν την συνέλευση και εφ' όσον υποβάλλουν σχετική αίτηση στον Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, εκτός και αν οι υποβληθείσες υποψηφιότητες είναι λιγότερες από 6 για το Διοικητικό Συμβούλιο και 4 για την Εξελεγκτική Επιτροπή, οπότε μπορούν να υποβληθούν νέες υποψηφιότητες μέχρι και την έναρξη της ψηφοφορίας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Σ.Φ.Σ.

Πέτρος Ράλλης

sidirodromikanea.blogspot.com

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ