2022-12-22 14:09:51
Φωτογραφία για Αντιπλημμυρική θωράκιση νεκροταφείου Αστακού.

 Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου για την αποκατάσταση και συντήρηση των περιοχών που στο παρελθόν είχαν προκύψει προβλήματα. Ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης σε αναρτήσεις του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει, αρκετά συχνά, τους δημότες και κατοίκους για τις παρεμβάσεις αυτές, σήμερα αναφέρει, "Λύση σε ένα ακόμα χρόνιο πρόβλημα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε η προστασία των παρακείμενων κατοικιών."



Η παρέμβαση στο νεκροταφείο του Αστακού είναι μία από αυτές που θα βοηθήσει να αποφύγουμε εικόνες όπως η παρακάτω,



Ας κάνουμε μία αναδρομή στον Οκτώβριο του 2021. Η κακοκαιρία «Μπάλλος» έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα την περιοχή του Ξηρομέρου, με την περιοχή της πόλης του Αστακού να έχει πνιγεί κυριολεκτικά στο νερό, όπως και το νεκροταφείο, συγκεντρώνοντας τα δυσμενή σχόλια και τα πυρά της αντιπολίτευσης του Δήμου.



Η δημοτική αρχή πιστή στον ρόλο της που είναι η προστασία των πολιτών, παράγει έργο με αποτέλεσμα που φαίνεται προς όλους. 

Ο κ. Τριανταφυλλάκης χρησιμοποιεί μία έκφραση του Νικολό ντι Μπερνάνρντο ντεΐ Μακιαβέλι, ο οποίος ήταν Ιταλός διπλωμάτης, συγγραφέας, φιλόσοφος και ιστορικός που έζησε κατά την περίοδο της Αναγέννησης, "Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα όταν έχει νηνεμία να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται".  Το πιθανότερο είναι, για να τονίσει ότι η ζωή κάνει κύκλους και η τρικυμία διαδέχεται τη γαλήνη...



 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ