2022-12-28 15:11:02
Φωτογραφία για Ψευδείς ειδήσεις και μικροπολιτική, με δημοσίευση παραποιημένων δημοσίων εγγράφων από Blog με διαχειριστή δημοτικό σύμβουλο του Ξηρομέρου.
Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο δημοσίευμα του Blog με διαχειριστή το δημοτικό σύμβουλο.... κ. Κώστα Γεωργούλα, με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Εκτός χρηματοδότησης ο Δήμος Ξηρομέρου από τα τέλη διαφήμισης», ότι δήθεν ο Δήμος Ξηρομέρου δεν πήρε χρηματοδότηση από τον θεσμοθετημένο πόρο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν. 2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης» (Νο 33 05 0137), που αφορά όλους τους Δήμους και πάνω σε αυτό χτίζει μία λαϊκιστική κριτική, που στηρίζεται σε ένα απόλυτο ψέμα και σε μία παραποίηση δημοσίου εγγράφου!!!

Μάλιστα το προχωρά και περισσότερο και εμφανίζει με μέθοδο κοπροραπτικής, πίνακα με χρηματοδοτήσεις, όπου δεν υπάρχει ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος όπως θα δείτε έντεχνα έχει κοπεί.

Ο δημοσιευμένος παραποιημένος πίνακας, με σβησμένο τον Δήμο Ξηρομέρου!!! Δεν ξέρουν ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει 7 Δήμους;

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το κανονικό έγγραφο ολόκληρο (δείτε εδώ) και όχι το εντέχνως παραποιημένο και άρα πλαστό από το Blog με διαχειριστή τον κ. Γεωργούλα, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείται με 26.780 € για το τέλος διαφήμισης!!!


Επίσης για να μη σας κοροϊδεύουν πολιντικάντηδες τέτοιου τύπου, η κατανομή αυτών των θεσμοθετημένων πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών, γίνεται με κριτήριο τον πληθυσμό των Δήμων, για αυτό και ο Δήμος Ξηρομέρου παίρνει από τους 7 Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας το 6ο σε ύψος ποσό, μόνο πάνω από τον Δήμο Θέρμου.

Κύριε Γεωργούλα τα δημόσια έγγραφα φροντίζουμε να τα διαβάζουμε ολόκληρα και εσείς και η συντακτική σας ομάδα και η μονταζιέρα δεν περνά στους πολίτες.

Εκτός από διαχειριστής Blog, είστε πρωτίστως δημοτικός σύμβουλος, μη το ξεχνάτε...
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ