2022-12-28 15:05:04
Φωτογραφία για Εκτός χρηματοδότησης ο Δήμος Ξηρομέρου από τα τέλη διαφήμισης.
Χρήματα στους δήμους της χώρας δίνονται αυτές τις ημέρες, μέσω επιχορηγήσεων, από το υπουργείο των Εσωτερικών.. Όπως θα διαπιστώσετε στον πίνακα με τις χρηματοδοτήσεις απο τα τέλη διαφημίσεις έχει εξαιρεθεί ο Δήμος Ξηρομέρου.

Σε σύνολο τριών χρηματοδοτήσεων έχει να λαμβάνει τα πιο λίγα χρήματα από όλους τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.

Πραγματικά απορίας άξιων και τι έφταιξε που ο Δήμος Ξηρομέρου είναι ουραγός στις εν λόγο χρηματοδοτήσεις ;;;

Ειδικότερα, έγιναν τρεις εκταμιεύσεις ποσών.

Τα ποσά αφορούν καταρχήν στην επιχορήγηση συνολικού ποσού ύψους 25.000.000,00 € στους Δήμους της χώρας, για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους και την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Επίσης, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Έσοδα υπέρ Δήμων & Κοινοτήτων από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.)» κατανεμήθηκε ποσό είκοσι ένα εκατομμυρίων ευρώ (21.000.000 €) και τέλος, κατανεμήθηκε από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν.2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης», ποσό 24.000.000 €.


Αναλυτικά, τα ποσά που παίρνουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας, για την ενίσχυση της ρευστότητας τους, εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους:

Η κατανομή από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας:

Η κατανομή από τα τέλη διαφήμισης:
xiromero.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ