2022-12-29 12:27:06
Φωτογραφία για Γιώργος Κοψιδάς: «Δεν μου έγινε καμία κρούση για το Survivor»
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του επερχόμενου Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παρουσίασε, μεταξύ άλλων, και μία δράση προσωπικής εξέλιξης και αυτογνωσίας με άλογα. Όπως σημείωσε η ψυχίατρος Νίκη Μαρκογιάννη, τα τελευταία 40 χρόνια η μέθοδος θεραπείας με τα άλογα, είναι μία κανονική μέθοδος ψυχοθεραπείας.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως ένιωσε ότι το άλογο έχει άμεση επικοινωνία με το υποσυνείδητό του: «Το στροβίλισμα των δερβίσηδων με τις φούστες είναι διαλογισμός. Στροβιλιζόμουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και ήταν σαν να είμαι έκτος από αυτό που συμβαίνει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε λόγο για το Survivor All Star και αποκάλυψε πως δεν του έγινε καμία κρούση για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Επιπλέον ο ηθοποιός σχολίασε και τις μεταφυσικές του ανησυχίες: «Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Μπορεί δίπλα μου να υπάρχουν σε άλλη διάσταση οντότητες. Το ραδιόφωνο είναι ένα θαύμα, πατάς το κουμπί και ακούς έναν σταθμό. Είναι ένα κύμα ενέργειας».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ