2022-12-31 19:39:16
Φωτογραφία για Οι πολίτες λειτουργούν ως λύση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας που οι ίδιοι αποτελούν.      Είναι ωραίο να λέει ο καθένας την άποψή του, με τον τρόπο αυτό, μένει ζωντανή και εδραιώνεται η πραγματική έννοια της Δημοκρατίας.

Ο Αριστοτέλης υποστήριξε ότι η πόλη αποτελεί μια φυσική πραγματικότητα, και ο  άνθρωπος είναι από τη φύση του πολιτικό ζώο. 

Μέσα από μία δυναμική πραγματικότητα, με τα όποια προβλήματα της τοπικής κοινωνίας(πόλης), να δημιουργούν τις συνθήκες για την ανάπτυξη των επιχειρημάτων, προτάσεων, σκέψεων, ώστε μέσα από το διάλογο να επιτύχουν τη λύση τους. Έτσι, αναδεικνύεται και ο προβληματισμός σχετικά με την τοπική ανάπτυξη, ώστε ν' ακουστούν οι ανάγκες, και η κατεύθυνση της τοπικής κοινωνίας ώστε να εκφράσει τις αντιλήψεις της. 

Οι πολίτες λειτουργούν ως λύση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας που οι ίδιοι αποτελούν.

Στο παραπάνω πλαίσιο μέσα από τα σχόλια του xiromeronews, είδαμε δύο σχόλια από τον κ. Νίκο Ζαρκαδούλα και τον κ. Απόστολο Πανταζή τα οποία θεωρούμε ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον και για αυτό τα απομονώσαμε και σας τα παραθέτουμε:Νίκος Ζαρκαδούλας

Το θέμα της ΠΟΑΥ είναι πολύ σοβαρό για να γίνεται μόνο πεδίο αντιπαράθεσης στις προσεχείς εκλογές. Με όλο το σεβασμό κ Πανταζη θα πρέπει έστω και τώρα να γίνετε μέλος της επιτροπής αν πραγματικά έχετε κάτι να προσφέρετε σε αυτό τον αγώνα το θέμα τρέχει και δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα χρόνο να γίνουν εκλογές. Θελουμε συγκεκριμένες προτάσεις και έργα τώρα! Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος θέση για να προσφέρει σε αυτό τον αγώνα!

Apostolos Pantazis

Αγαπητέ κύριε Ζαρκαδούλα,

Εύχομαι από καρδιάς καλή και ευλογημένη Χρόνια!!!

Να σας συγχαρώ για την όλη προσπάθεια που καταβάλετε σχετικά με τη ΠΟΑΥ που πολλές φορές ταξιδεύετε από μακριά δίνοντας δυναμικό παρών και άλλες μέσω του διαδικτύου.

Είναι εμφανές ότι η επιτροπή αγώνα απαρτίζεται από ικανά στελέχη,έμπειρους αυτοδιοικητικούς, νομικούς, αξιωματικούς και άλλους ενεργούς πολίτες.

Εάν η δική μου συμμετοχή μπορεί να φανεί χρήσιμη θα είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου. όμως πραγματικά πιστεύω ότι άλλη η δυναμική της επιτροπής αγώνα και άλλη αυτή της δημοτικής αρχής που κατά την ταπεινή μου γνώμη «αγνοεί» και συστηματικά καλλιεργεί «αστάθεια»πιθανόν λόγο ανικανότητας ή άλλων παραγόντων να χειριστεί την υπόθεση.

Καλή Χρόνια και εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά.

Απόστολος Πανταζής 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ