2023-01-04 14:52:53
Φωτογραφία για ProRail: Το 2022 ήταν ένα από τα χειρότερα χρόνια για ταξίδια με τρένο στην Ολλανδία
Τα στοιχεία από τον σιδηροδρομικό φορέα ProRail αποκάλυψαν ότι το 2022 ήταν ένα από τα χειρότερα χρόνια για τα ταξίδια με τρένο στην Ολλανδία στην πρόσφατη μνήμη, καθώς οι επιβάτες των τρένων αντιμετώπιζαν συχνές καθυστερήσεις, ακυρώσεις και απεργίες.

Όποιος χρησιμοποιεί συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ολλανδία δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τις διάφορες διακοπές σε μια σειρά υπηρεσιών πέρυσι, αλλά τα τελευταία δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι όχι μόνο το 2022 ήταν μια κακή χρονιά για όσους ταξίδευαν με τρένο αλλά και ένα από τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την ProRail, μερικές μέρες το 2022 ακυρώθηκαν περισσότερο από το 10 τοις εκατό όλων των προγραμματισμένων δρομολογίων, κυρίως ως αποτέλεσμα κακών καιρικών συνθηκών , συμβάντων στην πίστα, τεχνικών ζητημάτων ή ελλείψεων προσωπικού . Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απεργίες μεγάλης κλίμακας σήμαιναν ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος ήταν οι χειρότεροι μήνες για ακυρώσεις, με συνολικά το 11,2 και το 8,8 τοις εκατό όλων των υπηρεσιών να ακυρώνονται κάθε αντίστοιχο μήνα.

Όσον αφορά την ακρίβεια των δρομολογίων, το 2022 ήταν επίσης μια αρκετά απογοητευτική χρονιά: το 8,4 τοις εκατό των σιδηροδρομικών υπηρεσιών που εκτελούσε η Nederlandse Spoorwegen (NS) εκτελούνταν με καθυστέρηση τουλάχιστον πέντε λεπτών και το 2,7 τοις εκατό με καθυστέρηση τουλάχιστον 15 λεπτών.

iamexpat.nl

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ