2023-01-04 14:04:23
Φωτογραφία για Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε η ΡΑΣ χθες σε αμαξοστοιχίες της Hellenic Train στο Κιάτο.
Σε ανακοίνωσή του το σωματείο ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει:

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε η Ρυθμιστική Αρή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) χθες σε αμαξοστοιχίες της Hellenic Train στο Κιάτο.

Ο έλεγχος ζήτησε από το προσωπικό των αμαξοστοιχιών ( έλξη - κίνηση ) όλα τα απαραίτητα έγγραφα το οποία το προσωπικό οφείλει να έχει μαζί του και η σιδηροδρομική επιχείρηση όφειλε να έχει εφοδιάσει το προσωπικό με αυτά. ( Άδειες μηχανοδήγησης-πιστοποιητικά-εγχειρίδια δρομολογίων-φύλλα πορείας κλπ)

Δυστυχώς κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν παραβάσεις, με βασική ευθύνη της σιδηροδρομικής επιχείρησης στο πεδίο των πιστοποιητικών των μηχανοδηγών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναχωρήσει η αμαξοστοιχία για σημαντικό χρονικό διάστημα από την αφετηρία.

Το σωματείο μας είχε επισημάνει με επιστολή του, ότι η διοίκηση της εταιρείας αλλά και τα διευθυντικά στελέχη της οφείλουν να ακολουθούν κατά γράμμα τις κανονιστικές διατάξεις και να εφοδιάζουν το προσωπικό με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, για την στελέχωση των αμαξοστοιχιών, τις πιστοποιήσεις, τις εκπαιδεύσεις για τα τούνελ ,τις συνθήκες ασφάλειας της εργασίας και πολλά άλλα.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ