2023-01-04 18:35:17
Φωτογραφία για Η νέα γενιά που παρακολουθεί με αγωνία ,προσμένει και περιμένει .....
Ο δικός μας Silvio από τα ...Lidl

Όσο πλησιάζει ο χρόνος των δημοτικών εκλογών και η επανεκλογή του σημερινού Δημάρχου τίθεται εν αμφιβόλω, τόσο περισσότερο θα εισβάλλει στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής ζωής ο... «μπερλουσκονισμός»

Ο «μπερλουσκονισμός» είναι το ανώτερο στάδιο της διαπλοκής που προσπαθεί να μας χειραγωγήσει, ανοικτά και ανερυθρίαστα, κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας και οι επιδιώξεις του ,είναι πλέον και για τον πιο καλόπιστο εμφανείς και απόλυτα ιδιοτελείς.

Στην πολιτική δεν μετράει μόνο αυτός καθαυτός ο λόγος, αλλά και το ποιος τον εκφέρει.

Ακούγοντας τους εμφανιζόμενους "ΝΕΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ" του τόπου, συνειρμικά μας έρχονται στο νου, οι στίχοι του Μπέρτολτ Μπρεχτ "Στεκόμουν πάνω σ’ ένα λόφο κι είδα το Παλιό να πλησιάζει, μα έρχονταν σα Νέο.

Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει".

Κι όπως ο δημοφιλής "Πρόεδρος" έχει το "Πίου" του ...Έτσι και ο δικός μας "Silvio από τα ...Lidl" έχει το δικό του... Πίου

Μόνο που προσπαθεί και θέλει να πιστέψουμε ότι ο δικός του Πίου είναι και δεινός... σκόρερ!!

Στεκόμουν πάνω σ’ ένα λόφο κι είδα το Παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα Νέο.

Σέρνονταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρουδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει.

Εν τέλει :
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ