2023-01-08 10:24:18
Φωτογραφία για 22 Εντυπωσιακά σαλόνια  σε αποχρώσεις του Μπλε
Το πιο δημοφιλές από την γκάμα των ψυχρών χρωμάτων στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, το Μπλε είναι ιδανική απόχρωση και για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο σαλόνι - καθιστικό. 



Όπως όλες οι αποχρώσεις -πλην του λευκού/μπεζ- και το Μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί διακοσμητικά με δύο βασικούς τρόπους, ανάλογα με την ένταση του χρωματικού αποτέλεσματος που επιθυμείτε να δημιουργήσετε και το πόσο συχνά συνηθίζετε να αλλάζετε την διακόσμηση του σπιτιού: 

-Σε μεγάλες επιφάνειες και έπιπλα μεγάλου όγκου πχ σε τοίχους, καναπέδες, υφάσματα επίπλωσης κλπ

-Σε μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες και αντικείμενα πχ κάδρα, μαξιλάρια, διακοσμητικά αντικείμενα, για μια πιο "ευέλικτη" διακόσμηση που εύκολα με την αλλαγή μόνο των συγκεκριμένων στοιχείων το μπλε μπορεί να αντικατασταθεί με όποια άλλη απόχρωση θελήσετε μελλοντικά.  


Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ο καταλληλότερος και για εποχιακές καλοκαιρινές διακοσμήσεις σε ένα σαλόνι που πχ τους χειμερινούς μήνες τα μπλε αντικείμενα μπορούν να αντικαθίστανται με αντίστοιχα άλλης απόχρωσης. 



Ο πολύ καλαίσθητος συνδυασμός όλων των τόνων του μπλε με το λευκό, το μπεζ, το καφέ, τις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου και της ψάθας αλλά και με πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο ή γκρι το κάνει από τις πιο "εύκολες" αποχρώσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Ειδικά οι ιδιαίτερα φωτεινές αποχρώσεις όπως το τυρκουάζ, το βεραμάν αλλά και το σκούρο ναυτικό μπλε δημιουργούν έντονες χρωματικές αντιθέσεις και προσθέτουν πολύ ιδιαίτερη αισθητική, ειδικά σε σαλόνια που κυριαρχούν το λευκό-μπεζ-καφέ, ακόμη και αν χρησιμοποιηθούν σε ένα μόνο αντικείμενο ή επιφάνεια. 

Τα βαμμένα ή παλαιωμένης όψης έπιπλα σε αποχρώσεις του μπλε είναι επίσης ένας ιδιαίτερης αισθητικής τρόπος για να το προσθέτε στην διαμόρφωση - διακόσμηση του σαλονιού. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

elmueble.com





ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ