2023-01-08 10:25:03
Φωτογραφία για Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου το ότι θα βγω στο Netflix
Στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού εμφανίστηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε για την επιτυχία του Maestro, ενώ αποκάλυψε ότι ανήκει και πάλι στο κλαμπ των single.

«Νιώθω ευτυχής και περήφανος. Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου το ότι θα βγω στο Netflix, γιατί δεν υπήρχε προηγούμενο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι βάση νομοθεσίας πρέπει το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν στην πλατφόρμα» είπε αρχικά.

«Όπου δραστηριοποιούνται αυτές οι εταιρείες πρέπει να έχουν και εγχώριο προϊόν. Δεν φανταζόμουν, όμως, ότι θα είναι το δικό μας προϊόν αυτό που θα ενταχθεί. Είναι μια ιστορική στιγμή. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για τη δουλειά μας» συμπλήρωσε.

«Ελεύθερος, αλλά…»

Στη συνέχεια ο ηθοποιός δήλωσε ότι χώρισε πρόσφατα και ότι γενικά είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται σε σχέση καθότι πολύ συντροφικός.


«Δεν έχω σχέση. Θα ήθελα πολύ να έχω. Είναι σημαντικό το να γυρνάς το βράδυ σπίτι από τη δουλειά και να υπάρχει ένας ώμος, μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαΐ. Δεν το έχω επιλέξει στη φάση που είμαι τώρα. Βγήκα από μια σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος και επενδύω πολύ στις σχέσεις».

«Γιατί χωρίζουν οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο. Τελικά. Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά. Πέρα από τη δουλειά που χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσει μια σχέση, υπάρχει και ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου. Οπότε, αν εσύ έχεις δουλέψει σε έναν βαθμό και η άλλη πλευρά δεν το έχει κάνει τότε η σύγκλιση απέχει. Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο και τον χρόνο για να κάνει τη δουλειά με τον εαυτό του» κατέληξε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ