2023-01-24 17:58:43
Φωτογραφία για Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το unflollow της Βίκυς Καγιά: Έχω περάσει πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα…
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, και μέσα σε όλα ο παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το πρόσφατο unfollow που δέχτηκε από τη Βίκυ Καγιά διερωτώμενος αν εκείνη εξακολουθεί να την ακολουθεί.

«Εγώ ναι, γιατί;» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό της,

Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;»

«Άρα είναι mute η Καγιά» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά γελώντας χωρίς να διαψεύδει αυτό που μόλις άκουσε.

«Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα… » σχολίασε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ