2023-01-28 14:10:40
Φωτογραφία για Νικόλαος Ζώγας : Οι Ψευτοθόδωροι
Αγαπητοί Συνδημότες!

Στην 1η συνάντηση των Ενεργών πολιτών που έγινε στις 8-1-23 οι προτάσεις και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν μείζονος σημασίας για το μέλλον του Ξηρομέρου.. Ειδικότερα το θέμα που αναλύθηκε περισσότερο ήταν αυτό που τόνισε ο Κος Γ. Λύτρας όπου ανέφερε χαρακτηρίστηκα πως « εδώ και 1,5 χρόνο σε συνάντηση που συμμετείχε και ο ιδιος με τον Δήμαρχο του επισήμανε ότι πρέπει ο Δήμος να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούμε στο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) το οποίο καθορίζει την ανάπτυξη του τόπου μας για τα επόμενα 5 έτη».

Και... 1,5 χρόνο τώρα τι έκανε ο Δήμος Ξηρομέρου;

Φυσικά δεν είχε χρόνο γιατί ήταν και είναι απασχολημένος στο Facebook και στα sites.

Έρχεται τώρα ο Δήμαρχος « μετά Βαίων και κλάδων» και πανηγυρίζει για κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε κάνει και εάν δεν γινόταν η συγκέντρωση των Ενεργών Πολιτών να αναδείξουν το θέμα, θα είχε μείνει και αυτό στο συρτάρι λόγω ανικανότητας.


Αυτά τα αναφέρω για να γνωρίζουν οι Δημότες την αλήθεια την οποία η Δημοτική Αρχή την παραποιεί και την βαφτίζει το κρέας ψάρι, προσπαθώντας να καρπωθεί έργα άλλων ως δικά της, σκορπίζοντας ψέματα και φωτογραφίες.

Σαν αυτό της δήθεν βράβευσης του Δήμου από γνωστή ιδιωτική εταιρεία στην οποία αφού είχε πληρώσει με τα λεφτά των Δημοτών το βραβείο της προσπάθησε να παίξει ακόμα ένα επικοινωνιακό παιχνίδι υποτιμώντας την νοημοσύνη των Ξηρομεριτών.

Όσο για την λάσπη που έριχναν και ρίχνουν για την δήθεν ανυπαρξία μας ως Ενεργοί Πολίτες, με την συγκέντρωση μας αποδείξαμε ότι και υπάρχουμε και είμαστε δυνατοί!

Αφού διαπίστωσαν ότι υπάρχουμε έσπευσαν να αμολήσουν «τα φαφούτικα παπαγαλάκια» να διαλαλούν ότι ήμασταν 30,40,50,60,70,80 ή 90 περίπου άτομα.

Τελικά όσο και αν δεν μπορείτε να το χωνέψετε ήμασταν 210 άτομα όλοι Ένας προς Ένας! και αυτό σας πείραξε πολύ.

Όμως θα σας ενοχλήσει περισσότερο οταν με την ανακοίνωση του Συνδυασμού μας, θα επικαλεστώ μια φράση του αείμνηστου Δημάρχου και κουμπάρου μου Πυθαγόρα Σαμαρά

«ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣ»

Με εκτίμηση

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου

Νικόλαος Ζώγας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ