2023-01-28 21:29:09
Φωτογραφία για ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ. Παρά το πακτωλό χρημάτων , χωριά σε  σχεδόν πλήρη εγκατάλειψη, σφαγεία  Κατούνας  κλειστά, λουτρά Τρύφου και εγκαταστάσεις εγκαταλειμμένα, πολιτικός εμπαιγμός του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής Αρχής



 

  ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής. 

 



Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

                                                                                                                             29/01/2023.

>......

(Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί.

Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε

πολλά επίπεδα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ).            

                                                              Αγαπητοί  Αναγνώστες.

Ομολογώ ότι τη πρώτη φορά που πήγα στη περιοχή της ΔΕ Μεδεώνος  ήταν προεκλογικά το 2010. Κυριολεκτικά έπαθα σοκ. Είχα ακούσει για εγκατάλειψη αλλά αυτά που είδα με εξόργισαν κυριολεκτικά.   Μετά   το καλοκαίρι του 2013 και μέχρι σήμερα οι επισκέψεις μου πύκνωσαν .

Πήγα παντού με το αυτοκίνητό μου και πολλές φορές περπατώντας.  Στη τσάντα μου είχα τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής . Έβλεπα, σύγκρινα, διαπίστωνα.  Πλήρης αναντιστοιχία  δαπανών και παραγόμενου έργου.

  Πολλά άλυτα προβλήματα, σημαντική μείωση του πληθυσμού, λόγια του αέρα οι υποσχέσεις των  Δημοτικών  Αρχών.  Μεγάλος πολιτικός εμπαιγμός της περιοχής από το Δήμαρχο κ  Αποστολάκη και τη Δημοτική Αρχή, πακτωλός χρημάτων πήγαν σε ημετέρους (πολλών μορφών ).  Στο δεύτερο τόμο του έργου μου  υπάρχει αναλυτική παρουσίαση ποσών. Θα τα μάθετε ΟΛΑ.

Γνωρίζετε ότι έχω παρακολουθήσει  σχεδόν όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Άκουσα εισηγήσεις, διαπίστωσα αποφάσεις που πάρθηκαν  , οι οποίες αποδείχτηκαν   αντικειμενικά αξιολογώντας   ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ .

Ας δούμε μερικά θέματα.

1)Επί  Προεδρίας  του  Δημοτικού Συμβουλίου κ Στούπα Θεόδωρου,  πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών, πρώην Αναπληρωτή Δημάρχου, πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , πρώην Αντιδημάρχου   Έργων και παραιτηθέντος   ( για ποιους πολιτικούς  λόγους δεν μάθαμε ποτέ)   ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ και ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ.  Πανελλαδική πρωτοτυπία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Αυτό θα κουβεντιάζεται σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο φυσικά ως παράδειγμα προς αποφυγή.  Βέβαια οι πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες του Δημάρχου κ Αποστολάκη αλλά και όλης της Δημοτικής Αρχής είναι δεδομένες.

2) Σφαγεία Κατούνας κλειστά.  



Το τι έχει πει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική  Αρχή για το άνοιγμα των σφαγείων  πολλές φορές  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το  2014 και το 2019 το θέμα έγινε η σημαία για τη παράταξη του Δημάρχου κ Αποστολάκη.  Ο κ Στούπας  Θεόδωρος πολλές φορές δήλωσε μέσα στο ΔΣ ότι το θέμα το πήρε επάνω του και όριζε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους  ανοίγματος των σφαγείων. Μέχρι σήμερα ,ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, τα σφαγεία παραμένουν κλειστά. Αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση .

3) Όλοι  γνωρίζουμε το τεράστιο χρηματικό ποσό που επί Δημαρχίας κ Σολδάτου αγοράστηκε το κτήμα από το Δήμο για τη κατασκευή των εγκαταστάσεων του βιολογικού στη Κατούνα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η αυτό χαρακτηρίστηκε μέσα στο ΔΣ από το τότε επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Αποστολάκη ως πιθανή μεθόδευση. ‘Όλοι γνωρίζουμε ότι  η δαπάνη αξιολογήθηκε ως μη επιλέξιμη και υπάρχει αίτημα- αξίωση να επιστρέφει ο Δήμος ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.  Τι γίνεται Δήμαρχε κ Αποστολάκη με τη θέμα αυτό;

4)Λουτρά Τρύφου , εγκαταστάσεις ξενοδοχείου,  Μαγευτικός τόπος χωρίς πρόσβαση και λειτουργία.

Η φύση, ο Δημιουργός  έχουν  δημιουργήσει μία ζωγραφιά. Ένα τοπίο εκπάγλου ομορφιάς. Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η πολιτική του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής Αρχής.  Αποτέλεσμα της οποίας είναι  τα Λουτρά Τρύφου , εγκαταστάσεις ξενοδοχείου,  Μαγευτικός τόπος χωρίς πρόσβαση και λειτουργία.

Έχουν  το πολιτικό θράσος και μιλάνε για ανάπτυξη στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας;  Ποια Δημοτική Αρχή και ποιος Δήμαρχος θα είχαν αυτά τα συγκριτικά πλεονέκτημα και θα τα είχε πλήρως εγκαταλειμμένα; 

Οι υποσχέσεις και για την αξιοποίηση των Λουτρών και των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων από το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική Αρχή περισσεύουν. Αποτέλεσμα οκτώ συνεχών  χρόνων ΜΗΔΕΝΙΚΟ . Αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση .

                                            Αγαπητοί Συνδημότες

Σε άλλη δημοσίευση αλλά και στο βιβλίο μου αναδεικνύονται και άλλα πολλά θέματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

                                  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ