2023-02-02 08:44:53
Φωτογραφία για Αυτούς υποδέχεται ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark



 Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Σωτήρη Καλυβάτση, τη Φωτεινή Δάρρα και τον Παραολυμπιονίκη της ξιφασκίας και μέλος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Πάνο Τριανταφύλλου, αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης θυμάται τη γνωριμία του με τον Αντώνη Παραρά και τον Αντώνη Κανάκη, μιλάει για το πρώτο του τηλεοπτικό βίντεο στην εκπομπή «Comfuzio» και αποκαλύπτει τι σημαίνουν τα αρχικά Α.Μ.Α.Ν. που άφησαν εποχή.

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, ο ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του για τη σχέση του με τη σύντροφό του και ηθοποιό, Υρώ Λούπη, σχολιάζει τα ριάλιτι και απαντάει στο αν θα ήθελε να κάνει μια δική του σατιρική εκπομπή.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποδεικνύει ότι είναι «παιχνιδιάρης» και δεν διστάζει να σχολιάσει πρόσωπα που εμφανίζονται μπροστά του μέσα από το αγαπημένο παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου»

. Η παρέα μεγαλώνει όταν στο πλατό έρχεται ο φίλος και συνάδελφός του, ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης, ο οποίος μιλάει για την εκτίμηση και την αγάπη που τους δένει, αλλά και για τη συνεργασία τους στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους». Οι δύο φίλοι κάνουν ακόμα πιο απολαυστική τη βραδιά και μοιράζουν απλόχερα γέλιο, μέσα από το παιχνίδι «Δώσε Ρεσιτάλ», στο οποίο ο Θέμης τους καλεί να αυτοσχεδιάσουν!

Φυσικά, ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την κόκκινη καρέκλα του εξομολογητηρίου. Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα και για ποιο στοιχείο επάνω του δέχεται τα περισσότερα θετικά σχόλια;

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στη συνέχεια την εντυπωσιακή Φωτεινή Δάρρα και τον χάλκινο Παραολυμπιονίκη ξιφασκίας του Τόκιο, Πάνο Τριανταφύλλου. Πώς «έδεσε το γλυκό» και τους είδαμε να διαπρέπουν και να φτάνουν μέχρι τον τελικό του φετινού J2US;

Η Φωτεινή Δάρρα μιλάει για τα καλλιτεχνικά γονίδια που πήρε από την οικογένεια της και για την προσωπική της ζωή, ενώ ο Πάνος Τριανταφύλλου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το σοβαρό ατύχημα που είχε σε ηλικία 18 ετών, το οποίο τον καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου, έχουν έρθει αποφασισμένοι για να κατακτήσουν το Πάνθεον του «After Dark»! Θα τα καταφέρουν ή θα ακούσουν βροντές από τον Θέμη; Ποια θα είναι άραγε η ετυμηγορία;

«After Dark», κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα στο OPEN και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ