2023-02-07 14:48:09
Φωτογραφία για Κάλεσμα του ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ για τις εκλογές στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες

Με την σημερινή επιστολή ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ που θα λάβει μέρος στις εκλογές του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου στις 14 και 15 Φεβρουαρίου θέλει να σας καλέσει για ακόμη μια φορά να συμμετέχετε σε αυτές. Οι συγκεκριμένες εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες γιατί θα καθορίσουν όχι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον του συλλόγου......

Το πιο σημαντικό για το σύλλογο δεν είναι εάν θα εξακολουθεί να υπάρχει σαν θεσμικό όργανο, αλλά πόσα μέλη θα έχει στο μέλλον στη δύναμη του και κυρίως ποιοι θα τον εκπροσωπούν.

Για τους λόγους αυτούς οι συνάδελφοι και συναδέλφισες που συμμετέχουν στον συνδυασμό μας σας καλούν να συμμετέχετε στις εκλογές, να εμπιστευθείτε και να στηρίξετε το ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

Στηρίζοντας τον συνδυασμό μας στηρίζετε πάνω από όλα την Ενότητα του Εμπορικού συλλόγου, τον σεβασμό στην διαφορετική άποψη,το ήθος,την συνεργασία με τους φορείς της πόλης,του νομού και της περιφέρειας .Θα επιδιώξουμε να αγκαλιάσουμε όλον τον εμπορικό κόσμο της πόλης και της περιοχής μας και θα τους καλέσουμε να έρθουν στον σύλλογο για να ενισχύσουμε τη συλλογική μας εκπροσώπηση, για να καταφέρουμε να έχουμε ένα πραγματικά μεγάλο και με δυνατή φωνή Εμπορικό σύλλογο που αξίζει να έχει μια μεγάλη πόλη, το Αγρίνιο, μια πόλη των εκατό χιλιάδων κατοίκων, μια πόλη αγορά.

Ο Εμπορικός σύλλογος Αγρινίου, ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας πρέπει να παρεμβαίνει και να στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση των υποδομών που έχουν σχέση με την υγεία και την παιδεία της πόλης και της περιοχής μας.

Θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες μαζί με άλλους τοπικούς φορείς για να προωθήσουν και να στηρίξουν από κοινού στόχους που έχουν σχέση με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχουμε για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής μας .

Σας καλούμε να εμπιστευθείτε και να στηρίξετε το Ενωμένο Εμπόριο για να μπορέσετε να έχετε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση, ώστε να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις της αγοράς σε ένα εξαιρετικό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και την επόμενη μέρα και να εξακολουθούν να δίνουν ζωή και ρυθμό στη πόλη.

 

   ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

     ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Σ

                                                         

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΠΟΚΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

ΤΖΟΥΜΑΚΑ – ΦΕΓΓΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

 

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΔΑΡΑΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΕΦΑ ΣΤΕΛΛA


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ