2023-02-07 21:16:51
Φωτογραφία για Δημήτρης Κωνσταντόπουλος : «Το ΠΑΣΟΚ ξανά μπροστά για την κοινωνία και τους πολίτες»
Συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αιτωλοακαρνανίας με την Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο. Έγινε προγραμματισμός και ανταλλαγή απόψεων για μια επιτυχημένη και νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.. Στα πλαίσια της συνάντησης, ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σημείωσε τα εξής :

«Σε αυτόν τον κοινό μας αγώνα είμαστε όλοι μαζί για ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για τους πολίτες και την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Οι πολίτες ζητούν πράξεις και γενναίες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας. Χρειάζεται να εφαρμοστεί ένα σοσιαλδημοκρατικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων με επίκεντρο την κοινωνική δικαιοσύνη και τη στήριξη των αδυνάτων, ώστε να σταθεί όρθιο μέσα στη δίνη της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, το ελληνικό νοικοκυριό.

Τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ευθύνη στο πώς διαχειρίστηκαν τη μεγάλη περιπέτεια της χώρας μέσα στα μνημόνια, αλλά και στο πώς επεδίωξαν την ανασυγκρότησή της. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Εμείς καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για να γυρίσει σελίδα η χώρα.


Ακούσαμε τις πρόσφατες δηλώσεις της κας Τσαπανίδου. Βλέπουμε τις τελευταίες μέρες ένα πίνγκ-πονγκ δηλώσεων εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για το ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση είναι μία. Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται. Στο ΠΑΣΟΚ αρμόζει σεβασμός και αναγνώριση για όλα όσα έκανε για να μη χρεοκοπήσει η πατρίδα το 2009-2011, όταν άλλα κόμματα κρυπτόμενα στο Σύνταγμα, δήλωναν αντιμνημονιακοί. Με το πρόγραμμά μας και την αυτονομία μας, θα μας ακούσουν οι πολίτες, θα μας κρίνουν και το αποτέλεσμα των εκλογών θα δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να αναδείξει προβλήματα και να δώσει λύσεις, να σηκώσει ξανά το βάρος για τη χώρα.

Καλή μας επιτυχία και καλό αγώνα, με το ΠΑΣΟΚ ξανά μπροστά για την κοινωνία και τους πολίτες».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ