2023-02-17 16:00:06
Φωτογραφία για «Σασμός» spoiler: «Θα γίνει ένας φόνος...
Στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και αναφέρθηκε στον «Σασμό» αλλά και στην απεργία των ηθοποιών στην οποία και συμμετείχε.

«Η σχέση με την Θοδώρα θα περάσει από 40 κύματα και σε αυτό ευθύνεται πολύ ο ήρωας  γιατί έχει διπλή ζωή. Θα πάρει ευθύνες για πράγματα. Δεν θα αποκαλύψω τι θα γίνει αλλά θα είναι το πρώτο τεράστιο λάθος για το οποίο θα πληρώσει. Εμπλέκεται, πυροδοτεί κάποιες εξελίξεις που ούτε ο ίδιος περίμενε.

«Έγινε μια δημοκρατική διαδικασία. Απεργούσα στον Σασμό αλλά και στο θέατρο. Επειδή όμως ήμουν μειοψηφία ακολούθησα την επιθυμία του θιάσου να παίξουμε» είπε για την πρώτη 48ωρη απεργία των ηθοποιών κατά την οποία το θέατρο της Κάτιας  Δανδουλάκη ήταν ανοιχτό.

«Ακολουθήθηκε ακόμα μια φορά μια δημοκρατική διαδικασία και αποφασίστηκε να απεργήσουμε με απόλυτη ελευθερία από την κυρία  Δανδουλάκη» ανέφερε για τη δεύτερη απεργία στην οποία το θέατρο έκλεισε.

«Όλα πάνε καλά, είμαι πάρα πολύ υγιής και χαρούμενος. Στον δρόμο κυκλοφορώ, δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να υπερτονίζω κάτι που για τον κόσμο είναι άνευ ουσίας» είπε για την προσωπική του ζωή.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ