2023-02-20 12:53:57
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ήρθε και το επιδόρπιο - Δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση, μετακίνηση υπαλλήλου του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ΙΚΑ)!
Ήρθε και το επιδόρπιο: Δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη

κινητοποίηση, μετακίνηση υπαλλήλου του Νοσοκομείου

Μεσολογγίου στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ΙΚΑ)!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι το “ξήλωμα” του Νοσοκομείου Μεσολογγίου... Δεν ερυθριούν, ούτε νοιάζονται για την οργή των πολιτών που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση για τη στήριξη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, την 15-2-2023 και συγκεκριμένα την Παρασκευή 17-2-2023, ο Διοικητής της 6 ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης, μετακινεί διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ΙΚΑ).

Το ερώτημα είναι σαφές: Ο τοπικός βουλευτής γνωρίζει τίποτε επ’ αυτού; Μήπως ενοχλήθηκε για την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος; Αν ναι, τι έπραξε; Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, να βγει δημόσια και να πάρει ξεκάθαρη θέση ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ της μετακίνησης!

Η αναπληρώτρια Διοικήτρια γιατί κωφεύει; Ασκήθηκαν και πάλι πιέσεις; Ο κ. Δήμαρχος θα πάρει επιτέλους “μπροστά” ή θα βλέπει «τα τρένα να περνούν» και θα κουνάει μαντήλι;


Σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση της 6 ης ΥΠΕ οφείλει ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη μετακίνηση που έρχεται να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.

Να γνωρίζετε όμως κάτι: Πολλά σύννεφα “μαζεύτηκαν” πλέον και η καταιγίδα που έρχεται θα σας παρασύρει και δεν θα έχετε που να κρυφτείτε, καθότι τον Μάρτιο, είναι αμφίβολο πλέον αν θα λειτουργήσει πλήρως η Παθολογική Κλινική.

Πάνος Παπαδόπουλος

Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής

Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ