2023-02-20 19:38:40
Φωτογραφία για Σεπόλια-Βιασμός 12χρονης: Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου από την Αιτωλοακαρνανία και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ανακρίτρια



Νίκος Κοκκινόπουλος



Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και καθηγητής διαιτησίας, με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και θα καταθέσει στην ανακρίτρια... Πρόκειται για τον 60χρονο, Φίλιππο Ντόβα, πρώην διαιτητή Ά Εθνικής, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική το 2019, με τον συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη.

Όπως γίνεται γνωστό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και γενικότερα όσοι χειρίζονται τη φρικτή αυτή υπόθεση έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών. Ανάμεσά τους είναι και ο 60χρονος γνωστός πρώην διαιτητής, και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική.

Πρόκειται για τον 60χρονο για τον οποίον έκαναν λόγο τις προηγούμενες ημέρες τα ρεπορτάζ και ο οποίος διατηρούσε επαγγελματικό χώρο κοντά σε αυτό του Μίχου. Σε αυτόν τον χώρο μάλιστα η μικρή ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση ότι την είχε στείλει ο 53χρονος κατηγορούμενος.


Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος βρίσκεται ανάμεσα στα έξι άτομα τα οποία θα καλέσει η ανακρίτρια να δώσουν κατάθεση προσερχόμενα από μόνα τους. Με βάση το απολογητικό υπόμνημα τη Δευτέρα η ανακρίτρια θα κρίνει εάν θα συλληφθεί ή όχι.

Το 12χρονο παιδί είχε αναγνωρίσει τους πέντε από τους συνολικά 11, οι πέντε συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι θα καταθέσουν το απολογητικό υπόμνημα.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Star έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.
aftodioikisi
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ