2023-02-23 08:53:16
Φωτογραφία για Πάνος Ιωαννίδης: Πριν το MasterChef έπρεπε





Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Πάνος Ιωαννίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του από την τηλεόραση και το MasterChef.

«7 χρόνια MasterChef. Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Κατ’ αρχήν μεταξύ μας είμαστε τέλεια, γελάμε άπειρα, πάντα γελούσαμε, αλλά φέτος είναι ίσως η καλύτερη χρονιά. Είμαστε χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες και λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά και μπορεί και να είναι. Πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κατά βάση είμαστε μάγειρες κι η βασική μας δουλειά τα τελευταία 7 χρόνια είναι στην τηλεόραση. Οπότε έχω χωνέψει ήδη το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν θα αλλάξει τίποτα για εμένα. Πάλι θα κάνω αυτό που έκανα πάντα και με πολλή ευχαρίστηση» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και πρόσθεσε:



«Η τηλεόραση μου έδωσε σίγουρα δημοσιότητα και το πιο σημαντικό είναι ότι πριν έπρεπε να πείσω για το ποιος είναι. Τώρα δεν χρειάζεται να πείσω πολύ, με έχουν δει, ξέρουν ποιος είμαι και τελειώσαμε».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελιές: Πότε θέλουν προσοχή;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελιές: Πότε θέλουν προσοχή;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ