2023-02-27 12:33:31
Φωτογραφία για Ναταλία Τσαλίκη: Συνεργάζομαι μόνο με ανθρώπους που έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής
Η Ναταλία Τσαλίκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις συνεργασίες της, την κόρη της, αλλά και τον λόγο που επιλέγει να μην της δίνει συμβουλές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε αρχικά, στις επαναλήψεις της σειράς «Άκρως Οικογενειακόν». Όπως είπε, δεν την ενοχλεί καθόλου που η σειρά παίζεται εδώ και τόσα χρόνια.

«Γιατί να με ενοχλεί; Έκανε επιτυχία, οπότε είναι χαρά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να συνεργάζεται μόνο με ηθοποιούς που έχουν βγει από κάποια δραματική σχολή.

«Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε ελεύθερη χώρα, αυτά είναι επιλογές. Εμένα είναι επιλογή μου να συνεργάζομαι μόνο με ανθρώπους που έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής, που έχουν μια παιδεία, έχουν μοχθήσει, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους επί σκηνής », δήλωσε.

Αναφορικά με την κόρη της, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν τη συμβουλεύει πάνω στην υποκριτική. «Δεν δίνω συμβουλές στην κόρη μου όπως και σαν δασκάλα, είναι σαν να του στερείς το δικαίωμα να ψάξει και να κερδίσει μονός του», είπε,

Τέλος, για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος, ανέφερε: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, μου αρέσει πάρα πολύ».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ