2023-02-28 13:39:23
Φωτογραφία για Υπόθεση Πάτρας: Η 34χρονη μηνύει τηλεοπτικές εκπομπές για διαρροή της δικογραφίας
Μήνυση σε βάρος των τηλεοπτικών εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου υποβάλλει ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατονομάζοντας τον εν διαστάσει σύζυγό της κατηγορουμένης ως εκείνον που διαρρέει  τη δικογραφία για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της Πάτρας.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη, γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε ο συνήγορος της 34χρονης.

Αμέσως μετά ο  δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο, αναφέροντας: «Πράγματι, υπήρχαν διαρροές από τις  υπηρεσίες πριν ακόμη φτάσουν στην ανακρίτρια που διενεργεί την ανάκριση, κ. Σαλάπα. Τα συγκεκριμένα μηνύματα δεν μπορώ να ξέρω από πότε υπάρχουν στην κατοχή τους και με ποιες μεθόδους. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τη διαρροή της δικογραφίας».


Στο αίτημα του δικηγόρου της 34χρονης για διαβίβαση έκθεσης από το δικαστήριο στην Εισαγγελία, η εισαγγελέας της έδρας απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ό, τι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κ. Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάση όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης, βεβαίως».

Πηγή: naftemporiki.gr

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ