2023-03-01 12:26:17
Φωτογραφία για Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δάκρυσε ο Κώστας Καραμανλής – «Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές»
Με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλή, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

«Σήμερα είναι μια πραγματικά θλιβερή ημέρα. Και σήμερα όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων» είπε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είδε από κοντά το σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

«Εγώ θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος. Ό,τι πούμε τώρα είναι πρώιμο και με αυτόν τον τρόπο θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους νεκρούς που χάθηκαν». Σε αυτό το σημείο ο υπουργός με κόπο κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την τραγωδία.

Συνέχισε λέγοντα: «Θα ήθελα να δείξουμε ψυχραιμία και να μείνουμε στο ότι θα κάνουμε το παν για να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί».

newsit.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ