2023-03-07 08:29:25
Φωτογραφία για Τέμπη: Καταγγελία για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ
Συγκλονίζει η τραγωδία στα Τέμπη

Ο πρώην σταθμάρχης Βόλου που ξέσπασε για τα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τέμπη, είπε ότι το 2021 κατήγγειλε πως θα γινόταν μεγάλο δυστύχημα.

Για τις καταγγελίες που έγιναν τα προηγούμενα έτη αλλά έπεσαν στο... κενό μίλησε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης.

Ο πρώην σταθμάρχης Βόλου που ξέσπασε για τα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τέμπη, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι το 2021 κατήγγειλε πως θα γινόταν μεγάλο δυστύχημα όταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΕ Α.Ε. ανέφερε ότι οι μηχανοδηγοί δεν χρειάζονται τροχονόμους εφόσον ξέρουν το δρομολόγιο.

«Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή το όλο σύστημα βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω. Σε μία κατάσταση που κοιτάζει ποιος θα σωθεί από το βυθισμένο βαπόρι, η Δικαιοσύνη θα βρει για τον καθένα την προσήκουσα ευθύνη που θα πρέπει να αποδώσει στο ακέραιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολέρης.


Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αποδεικνύεται ότι όλοι στον ΟΣΕ ήταν εγκληματίες. Ήταν μία βαριά καταγγελία για ένα δημόσιο οργανισμό. Μόνο μία λέξη υπάρχει: Όνειδος. Η ραχοκοκαλιά της ιεραρχίας είναι τόσο σάπια που δεν μπορείτε να φανταστείτε».

Ακόμη, κατήγγειλε στο MEGA πως καλύφθηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές του Πηλίου ύστερα από απόφαση τοπικού άρχοντα.

Παράλληλα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες σχολίασε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα με τις συνθήκες που υπήρχαν, ενώ υποστήριξε ότι όλα αυτά ήταν γνωστά στην εταιρεία.

«Μετά τη τραγωδία που έκλεισε τόσα σπίτια, κάνω σαν άνθρωπος και σαν τεχνικός μία έκκληση σε όλους τους πολιτικούς. Να μην κάνουν μικροκομματική πολιτική πάνω στα φέρετρα», υπογράμμισε ο Αναστάσιος Δέδες.

newsbomb.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ