2023-03-07 07:53:30
Φωτογραφία για Παραλιακός Δρόμος  ΠΟΓΩΝΙΑ-ΠΛΑΓΙΑ.  Αντιπερειφερειάρχης   έργων κ Μαυρομάτης  είπε>. Οι πολίτες απαιτούμε να μάθουμε την αλήθεια , τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου.

 



Παραλιακός Δρόμος  ΠΟΓΩΝΙΑ-ΠΛΑΓΙΑ.

Αντιπερειφερειάρχης   έργων κ Μαυρομάτης  είπε. Οι πολίτες απαιτούμε να μάθουμε την αλήθεια , τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου. .....



Γράφει ο :  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

                    Μαθηματικός                                                           06-03-2023

 Στις  09 Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00  συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο . Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ : Συζήτηση της υπ’ αριθ. 06/2023 Επερώτησης του Επικεφαλής και Περιφερειακών Συμβούλων της Παράταξης «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Δικαίωμα στην πρόοδο» κ.κ. Λύτρα Ιωάννη, Σώζου Βασιλείου και Κατσαρή – Μαυραγάνη Κωνσταντούλας, σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου ¨Συντήρηση και Βελτίωση οδικού άξονα ΠογωνιάςΠλαγιάς»

Κύριε Περιφερειάρχη 

Κυρίες και Κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι 

Κύριε  Δήμαρχε

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

 

Στην συνεδρίαση του ΠΣ  θα συζητηθεί ( όπως πληροφορήθηκα) το θέμα του  σταματήματος του παραλιακού δρόμου Πλαγιάς- Πογωνιάς.  Ανώτατο στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ της Αιτ/νιας με ενημέρωσε δύο φορές που πήγα στο γραφείο του ,ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ανάδοχος εταιρεία προχώρησε στο σταμάτημα των εργασιών επειδή δεν πληρώνονται. Φυσικά δεν γνωρίζω κανένα εκπρόσωπο της εταιρείας και ούτε με αφορά να γνωρίσω.

 

Παλιότερα σε πολύωρη συζήτηση  στο γραφείο του με τον Αντιπερειφερειάρχη  έργων κ Μαυρομάτη μου είπε.  Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Κούστας Κώστας.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής για το έργο αυτό έχουμε  υποστεί ένα απίστευτο πολιτικό εμπαιγμό από όλες τις Δημοτικές και Περιφερειακές  Αρχές  από πολύ παλαιά.  Από την εποχή του πρώην Δήμου Παλαίρου , όλες τις μετέπειτα Περιφερειακές Αρχές και Δημοτικές Αρχές μέχρι σήμερα. 

 

Να σημειώσω ότι ο αναπτυξιακός αυτός δρόμος προεκλογικά σε τόσο μεγάλο βάθος χρόνου γινόταν η σημαία όλων , μετεκλογικά γινόταν κάποιες μικρές παρεμβάσεις χωρίς να λύνεται το πρόβλημα παρότι χρήματα ( δεν γνωρίζω πόσα) ασφαλώς πληρώναμε οι φορολογούμενοι. 

 

Να τονίσω τη παντελή αδιαφορία του Δημάρχου κ Αποστολάκη  και της Δημοτικής Αρχής για το θέμα ( πέραν ανούσιων παρεμβάσεων παρά της  κατασπατάλησης χρημάτων)  οκτώ συνεχών ετών. Να τονίσω ότι στη Δημοτική Αρχή είναι τρεις Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου ο κ Βίτσας, ο κ Τσακάλης και ο κ Καούρας.  Φυσικά άπαντες  λαϊκίζουνε  σε παράλληλους μονόλογους ότι στο Δήμο μας γίνεται κοσμογονία έργων. Τι έχουν κάνει για το έργο αυτό , πέραν  κάποιων φωτογραφιών;

 

Αλήθεια χωρίς αυτό το δρόμο και χωρίς να έχουμε κατάλληλο νερό για πόση,  ποιόν άραγε πείθουν;  Είναι από τους Δημάρχους που ουδέποτε οκτώ συνεχή χρόνια συνεδρίασε το ΔΣ (  στην Βόνιτσα δεν υπάρχει αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου) με θέμα τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής και τη λογοδοσία του Δημάρχου που προβλέπεται από το νόμο.  Τι κάνει ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλας ; Απλά δεν υπάρχει. Είναι πολιτικά ανύπαρκτος. 

 

κ Περιφερειάρχη θα  ήταν χρήσιμο για τα βασικά άλυτα προβλήματα του Δήμου μας , να μας ακούσετε δια ζώσης.  Η αμφίδρομη επικοινωνία πολιτών και αιρετών είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.  Ελπίζω να συμφωνείτε.

 

Κυρίες και Κύριοι 

Θεωρώντας ότι σας μεταφέρω τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων  δεν θέλουμε η συζήτηση να μετατραπεί σε μία ανούσια πολιτική αντιπαράθεση.  Θέλουμε να μάθουμε ολόκληρη την ΑΛΗΘΕΙΑ και φυσικά θέλουμε και απαιτούμε ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. 

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός 

 

ΥΣ 

Ο δρόμος από Πογωνιά μέχρι τη θέση Βαρκό και Βαθυαβάλι ( κομμάτι του δρόμου Πογωνιά - Πλαγιά)  έχει την όψη και κατά ουσία ΟΡΓΩΜΕΝΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ.  Αυτή είναι η πραγματική  εικόνα κ Δήμαρχε και κ Αντιδήμαρχοι.  Ο  γιαλός είναι αυτός που είναι, εσείς αρμενίζετε με λάθος  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. 

 

Σε ότι αφορά το νερό θα επανέλθουμε. 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ