2023-03-08 13:30:03
Φωτογραφία για Τζένα Ορτέγκα για το «Wednesday»: «Δεν φέρθηκα σαν επαγγελματίας...»
Η Τζένα Ορτέγκα παραδέχτηκε δημόσια πως υπήρξαν πολλές φορές στο σετ της σειράς «Wednesday» του Netflix που δεν ένιωσε ότι φέρεται σαν «επαγγελματίας».

Η διάσημη ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό στον ρόλο της «δύστροπης» κόρης της οικογένειας Άνταμς μίλησε στο podcast «Armchair Expert With Dax Shepard» και δήλωσε πως δεν είναι περήφανη από το εν λόγω εγχείρημα.

«Υπήρχαν στιγμές σε εκείνο το σετ που δεν φέρθηκα σαν επαγγελματίας. Άρχιζα κατά κάποια έννοια, να αλλάζω ακόμα και το σενάριο. Ήμουν πολύ προστατευτική με τον χαρακτήρα μου», εξήγησε.

Όπως είπε, αυτό ωστόσο, ήταν κάτι που δεν ενέκριναν οι σεναριογράφοι. «Πήγαινα στην επιμελήτρια του σεναρίου και της άλλαζα τα λόγια, μετά πήγαινα στους σεναριογράφους και τους παρουσίαζα την τελική σκηνή. Με ρωτούσαν "τι έγινε; Αυτή δεν είναι η πραγματική σκηνή". Και έπρεπε να κάτσω και να εξηγήσω γιατί δεν μπορούσα να κάνω ορισμένα πράγματα από αυτά που ήταν γραμμένα», αναφέρει η ηθοποιός.


Στη συνέχεια, έθεσε ως παράδειγμα μια σκηνή από τον σχολικό χορό, όπου έδωσε το παρών η Wednesday κι εξήγησε γιατί άλλαξε τα λόγια, ώστε να ταιριάζουν περισσότερο με τον χαρακτήρα της.

«Υπήρχε μια φράση σχετικά με αυτό το φόρεμα που πρέπει να φορέσει για τον σχολικό χορό. Στο σενάριο έλεγε "ω, Θεέ μου, το λατρεύω! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το είπα αυτό. Κυριολεκτικά μισώ τον εαυτό μου". Και έπρεπε να πω: "Όχι, δεν υπάρχει τρόπος". Και ο λόγος που άσκησα βέτο ήταν γιατί η Wednesday ήταν έτσι. Πραγματικά δεν θα ήταν εντάξει με αυτό, οπότε έπρεπε να φανεί», εξήγησε η Τζένα Ορτέγκα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ