2023-03-09 18:24:13
Φωτογραφία για Eνσωμάτωση της f-anazitisi στο EuromedicaTWO
Η Europharmacy, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και απαιτήσεις του Έλληνα φαρμακοποιού για άμεση, πλήρη και πολυσχιδή επιστημονική πληροφόρηση, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την ενσωμάτωση της πρώτης & μοναδικής για τα ελληνικά δεδομένα βάσης δεδομένων για τα φάρμακα και την πρωτοβάθμια περίθαλψη, f-anazitisi, στο πρόγραμμα διαχείρισης φαρμακείου EuromedicaTWO.

Η ενσωμάτωση αυτή δίνει τη δυνατότητα στον φαρμακοποιό να ενισχύσει με τον πλέον λειτουργικό και εύχρηστο τρόπο σε real time τον επιστημονικό του ρόλο και -κατά συνέπεια-τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του στον ασθενή, υπηρεσίες που δημιουργούν πιστούς πελάτες, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα εύκολων συνδυαστικών πωλήσεων.

Η Europharmacy για άλλη μία φορά πραγματοποιεί μια συνεργασία που στηρίζεται στη συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια για συνέπεια, υπευθυνότητα και υλοποίηση καινοτόμων ιδεών προς όφελος του φαρμακείου και του ασθενή-πελάτη του.

Μπορείτε να μεταβείτε στο παρακάτω link για να δείτε τον τρόπο ενσωμάτωσης και λειτουργίας της εφαρμογής f-anazitisi στο Euromedica TWO.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της εφαρμογής f-anazitisi στο Euromedica TWO.*

*Εάν είστε ήδη συνδρομητής της εφαρμογής αυτής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση ενεργοποίησή της στο πρόγραμμα

europharmacy.gr/cooperation/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ