2023-03-13 16:57:15
Φωτογραφία για Δήμος Ξηρομέρου - Απ’ ευθείας αναθέσεις…: Υπάρχει καπνός, φωτιά υπάρχει;

 Απάντηση στο ανώνυμο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ xiromero news.



    Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ζώγας απαντά σε άρθρο γνώμης με τον τίτλο "Απ’ ευθείας αναθέσεις…". Ο κ. Ζώγας είχε δημοσιεύσει την 10 Μαρτίου 2023 άρθρο με τίτλο "Το πάρτυ των Απευθείας αναθέσεων στον Δήμο Ξηρομέρου" υποστηρίζοντας ότι το ποσό των Απευθείας Αναθέσεων στο Δήμο Ξηρομέρου αγγίζει τα 3.417.729,89 € χωρίς τα νομικά πρόσωπα, δίνοντας και από το διαύγεια παραδείγματα. 

Επίσης ανάμεσα σε άλλα, αναδεικνύει  ότι,  με τόσα λεφτά που χρησιμοποιήθηκαν σε απευθείας Αναθέσεις δεν είδε ούτε ένα έργο στα χωριά. 

Καταλήγοντας ότι Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ. Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!! 

Διαβάστε την άποψη του κ. Ζώγα για την πραγματική αλήθεια και όχι την αλλοιωμένη για τις απευθείας αναθέσεις όπως αναφέρει!

Άκουσον !! Άκουσον!!



Κατηγορεί Ποιός;

Εμένα;

Για ποιο λόγο;

Για φθηνή Αντιπολίτευση;

Για παραπλάνηση ψηφοφόρων;

    Ποιός; Ένας ή οι πολλοί ανώνυμοι (οι ίδιοι-οι γνωστοί)  όπου αμέσως μετά την πρώτη μαρκαρισμένη με γκρι χρώμα παράγραφο,  πάνω στην βιασύνη και τον πανικό που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης και κρύβονται πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας στο όνομα της δήθεν Δημοκρατίας της Ελευθερίας του Λόγου.



Γράφουν το εξης:

"Η Παράταξη ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ......"



Τα συμπεράσματα για το ποιός είναι βουτηγμένος στη λάσπη, στον Λαικισμό, στην Ανωνυμία και Ποιός προσπαθεί να παραπλανήσει ψηφοφόρους και να υποτιμήσει την Νοημοσύνη των Ξηρομεριτών, ας τα βγάλουν οι Δημότες!

ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ.

Μεγαλύτερη απόδειξη είναι οι  Ξηρομερίτες που  άκουγαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης του Δημάρχου, γιατί και μνήμη έχουν αλλά και νοημοσύνη που προσπαθούν κάποιοι να αλλοιώσουν και υποτιμήσουν.

Επομένως ψάξτε καλύτερα να βρείτε ποιός είναι Ψεύτης.

Από το " ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" που Διαλαλούσε προεκλογικά, ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ και το λέτε ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ Τα 3.417.729,89 € χωρίς τα Νομικά Πρόσωπα το το λέτε μείωση;

και έχουμε μπροστά μας άλλους 7 μήνες,

ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ..

Εγώ είμαι Δημοτικός Σύμβουλος  απο το 2019 έως σήμερα,

δεν ήμουν εκλεγμένος την προηγούμενη θητεία Γαλούνη 2014-2019 για να κάνω κριτική, άλλοι ήταν εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν καμία κριτική  αλλά φρόντισαν " για το καλό των Δημοτών" να λακήσουν την ώρα που έπρεπε να ψηφιστεί ή όχι το Δάνειο...

Τώρα έρχονται μετά Βαΐων και κλάδων με την ίδια καραμέλα ότι οι απευθείας αναθέσεις  οι δικές τους δεν είναι σαν αυτές του Γαλούνη, άλλαξε δηλαδή  ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...... είναι 3,4 εκατομμύρια και όχι 6,2 εκατομμύρια...

Και ως εκ τούτου σύμφωνα με τα γραφόμενα μία απο τις πολλές απευθείας αναθέσεις που αφορά την ψηφιοποίηση ενός δίσκου διάρκειας 5 λεπτών με θέμα την επανάσταση του 1821 αξίας 36.952,00 € είναι:

ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΕΡΓΟ, ΕΥΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ ΛΥΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Γελάνε και οι πέτρες.

Έλεος πια...

Σοβαρευτείτε  επιτέλους και μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη και το φιλότιμο των Ξηρομεριτών...

Πείτε μας ένα έργο που έγινε με αυτές τις απευθείας αναθέσεις σε κάποιο χωριό.

Άλλο ένα κακόγουστο αστείο, λέτε: "άν οι απευθείας αναθέσεις του Τριανταφυλλάκη γίνονταν με άλλους σκοπούς, ο Δήμος θα χρεοκοπούσε, θα αύξανε όλα τα Δημοτικά Τέλη, το ταμειακό υπόλοιπο θα εξαφανίζονταν....."

Μα ποιός αύξησε τα Δημοτικά Τέλη απο τον πρώτο χρόνο διοιήκησης;;

Είστε εδώ ή κάπου αλλού;;;;

Δεν είναι καταγεγραμμένα αυτά στα πρακτικά;

Ποιός λαικίζει;

Ποιός λέει ψέμματα;;;;

Με τόση κρατική επιχορήγηση που έχει πάρει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια για ποιά οικονομική εξυγίανση μιλάτε;;;;

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και όχι η αλλοιωμένη για τις απευθείας αναθέσεις!

Με εκτίμηση

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου

Νικόλαος Ζώγας


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ