2023-03-13 18:03:12
Φωτογραφία για Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης  της Ο.Ε.Σ.ΒΔ.Ε.Ν. στις 12/3/23

 ΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8 - ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132

Τηλ.-Fax: 2641057390

e-mail:[email protected]

Αγρίνιο:13-3-2023

Αρ.Πρωτ.:3127

Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μάρτη σε όλη την Ελλάδα......

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας αλλά και των λαϊκών στρωμάτων που βροντοφώναξαν ότι ‘‘το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί’’.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι έμποροι καθώς και οι άλλοι επαγγελματίες συμμετείχαν μαζικά παρά την απουσία των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών ηγεσιών της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ αυτή την κρίσιμη ώρα.

Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, μαζικότητα και πιο αποφασισμένοι με συμμετοχή στην Απεργία την Πέμπτη 16 Μάρτη.


Η Γεν. Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΟΕΣΒΔΕΝ που πραγματοποιήθηκε στις 12/03/2023 στην Άρτα αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία με κλείσιμο των καταστημάτων από τις 08:00-14:30 στις πόλεις μας . Καλούμε τους Εμπορικούς Συλλόγους – Μέλη μας να οργανώσουν και να παλέψουν για την όσο δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Β/Δ Ελλάδα.

Καλούμε την ΕΣΕΕ και τις άλλες ομοσπονδίες μέλη της να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις.

Απαιτούμε σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μεταφορές σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ταυτόχρονα προβάλλουμε και τις δικές μας διεκδικήσεις.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ