2023-03-17 15:21:17
Φωτογραφία για Συνένωση συνταξιουχικών σωματείων σιδηροδρομικών Θεσσαλονίκης: Πότε θα γίνει πράξη!
Για μια ακόμη φορά έρχεται στις συζητήσεις μεταξύ των συνταξιούχων σιδηροδρομικών το αίτημα για συνένωση των δυο συνταξιουχικών σωματείων, του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Β.Ε. « Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» και του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Μακεδονίας – Θράκης.

Τι είναι εκείνο που εμποδίζει τα δυο σωματεία να ενωθούν και να αυξήσουν την ισχύ τους;

Γιατί όταν πριν από 20 χρόνια, οι δυο πρόεδροι, Γιώργος Αναλυτής και Δημήτριος Παπαθανασίου έδωσαν τα χέρια δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συμφωνία, ενώ είχαν φτάσει στην υπογραφή της;

Δεν γνωρίζουμε ποιος έκανε πίσω και ποιος φέρει την ευθύνη. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι μια οικογένεια σε μια πόλη δεν μπορεί να είναι σε δυο κομμάτια. Είναι ώρα να βάλουν στην άκρη τις μικροψυχίες τους και να πορευτούν με γρήγορους ρυθμούς στην πράξη του τελευταίου επεισοδίου που είναι το πάγιο αίτημα όλων των συνταξιούχων σιδηροδρομικών, η συνένωση.


Τα «Σιδηροδρομικά Νέα» είναι στη διάθεση όλων εκείνων που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Προτείνουμε να συσταθεί μια ολιγομελή επιτροπή και να διερευνήσει την δυνατότητα επίλυσης των όποιων προβλημάτων υπάρχουν με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Επίσης προτείνουμε να εκδοθεί μια κοινή εφημερίδα ως πρώτο βήμα συνύπαρξης. Εμείς θα βοηθήσουμε, αν μας ζητηθεί , κατά του μέτρου του δυνατού.

Είναι θλιβερό να γίνονται ξεχωριστές εκδηλώσεις, ενώ αποτελούμε μια οικογένεια.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο οι δυο πρόεδροι  Γιώργος Αναλυτής και Δημήτριος Παπαθανασίου δίνουν τα χέρια για την συνένωση των σωματείων τους στα γραφεία του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος που στεγάζονταν στην οδό Εγνατίας.



Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ