2023-03-17 15:07:01
Φωτογραφία για «Η πραγματική δημοσκόπηση». -Άρθρο της Ακριβής Κούκη.



       Η αγανάκτηση του κόσμου, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας. Οι πραγματικές όμως, προθέσεις των πολιτών θα αναδειχθούν όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με τη τελευταία δημοσκόπηση:

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι  επτά στους δέκα πολίτες χαρακτηρίζουν μεροληπτικό τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ κάλυψαν το πολύνεκρο δυστύχημα.

Η κοινή γνώμη εκτιμά ότι η ειδική επιτροπή που συστάθηκε, για να αναζητήσει τα αίτια της τραγωδίας, δεν πρόκειται να συμβάλει στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι συγγενείς των θυμάτων, δεν είχαν σωστή και πλήρη ενημέρωση.Ενω παράλληλα βίωναν τη τραγωδία τους

Το ΠΑΣΟΚ και σ αυτή τη τραγική στιγμή με τα Τέμπη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.



Συγκεκριμένα, με σχετική επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθ. Μπούρα, προτείνε να κληθούν και:

1.Το σύνολο της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

2.Η επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.

3.Οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, παραιτηθέντες και ορισθέντες μεταβατικούς.

4.Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HellenicTrain.

5.Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Πανελλήνιας Ενωσης Σταθμαρχών ΟΣΕ.

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει βουτιά και όχι απλώς πτώση.

Οι ίδιες δημοσκοπήσεις  βάζουν «ταφόπλακα» και στο κυβερνητικό αφήγημα, περί εκλογικής αυτοδυναμίας του κυβερνώντος κόμματος.

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, στη Κρήτη  το Πασοκ έκανε τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοσκόπηση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ   Νίκος Ανδρουλάκης σε εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης παρουσίαζε πρόγραμμα με θέμα «Ανθεκτική οικονομία- δίκαιη κοινωνία-ισχυρή Ελλάδα», σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Και όπως εύστοχα τόνισε ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης: “Το δίλημμα, των εθνικών εκλογών που έρχονται, δεν είναι «Τσίπρας ή Μητσοτάκης». Δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ.

Το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή ένα κράτος λάφυρο των εκάστοτε κυβερνώντων για να το αξιοποιούν με μόνο στόχο το πελατειακό κράτος και την ενίσχυση της εξουσίας τους ή ένα κράτος εγγυητής του δημοσίου συμφέροντος που θα δώσει προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες.”

Οι πολίτες ξέρουν ότι ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας για τη χώρα.

Κούκη Ακριβή

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ