2023-03-21 13:00:02
Φωτογραφία για Γεωργία Καλτσή: Μιλά για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή
Πριν από 8 χρόνια, ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Γεωργίας Καλτσή, αθλήτριας στην ξιφασκία και πρωταγωνίστριας της νέας σειράς του στο ΑΝΤ1+ «Στα 4».

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου για να μιλήσει τόσο για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, όσο και για το ατύχημα που είχε στα 21 της χρόνια και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

«Ημασταν όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με "κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς» είπε αρχικά. 

Στην πορεία της συνέντευξής της, η Γερωγία Καλτσή ανέφερε πως: «Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό
. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στη πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2εύρω γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν». 

«Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση, ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πως θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι "έφυγε" κι ο φίλος μου» συνέχισε η αθλήτρια. 

Όσο για τον ρόλο της Στέλλας στη νέα σειρά «Στα 4», είπε ότι «πήρα κάποιους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία. Μου μίλησαν για μαύρη κωμωδία. Ο ρόλος της Στέλλας μου "κολλάει" απόλυτα».

«Εκείνο το βράδυ ήμουν έξω μαζί με τους φίλους μου και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το βράδυ μας, κάνοντας μια έκπληξη στην αγαπημένη φίλη Ηλιάννα η οποία είχε τα γενέθλιά της εκείνο το βράδυ. Πήγαμε, έσβησε τα κεράκια της τούρτας η φίλη μας και μετά έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και αρχίσαμε να κατεβαίνουμε την Κηφισίας. Στην επικίνδυνη στροφή μετά το ύψος του ΚΑΤ συνέβη το τροχαίο. Πιστεύω ότι ήταν η κακή στιγμή. Χάνει τον έλεγχο ο οδηγός του αυτοκινήτου και αυτό καρφώνεται στην είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας. Προσπάθησε ο Αποστόλης να ισιώσει το αμάξι αλλά το αυτοκίνητο γύρισε 180 μοίρες και είχε ήδη πάρει φωτιά» είχε αναφέρει στο παρελθόν η Γεωργία Καλτσή.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ