2023-03-22 12:12:09
Φωτογραφία για Ενημέρωση από ΠΦΣ για την απόδοση ΚΑΕΦ
Ποια είναι η διαδικασία αποζημίωσης για τους δικαιούχους φαρμακοποιούς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΝΠΔΔ

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2023

Αριθμ. Πρωτ. 1230

Προς: Τους φαρμακοποιούς-δικαιούχους ΚΑΕΦ

Κοινοποίηση: Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της υπ΄ αριθμ. 1130/14.03.2023 επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Φ.Σ. η Αναλογιστική Μελέτη για το 2022 που αφορά όσους συναδέλφους αποχωρούν από το επάγγελμα για την απόδοση του Κεφαλαίου Αποζημιώσεως Εξόδου Φαρμακοποιών (Κ.Α.Ε.Φ.)

Το ποσό που αναλογεί για κάθε έτος, ανέρχεται στα 746 ευρώ για τη φετινή χρονιά, δίδοντας μιας αύξηση της τάξης του 9% σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. προχώρησε τάχιστα στην ολοκλήρωση της αναλογιστικής μελέτης μέσω εξειδικευμένου γραφείου σε συνεργασία με τους τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους διασφαλίζοντας την εγκυρότητα και την βιωσιμότητα του ΚΑΕΦ.


Παράλληλα δημιούργησε ένα μηχανογραφικό σύστημα που εκσυγχρονίζει την όλη διαδικασία με στόχο την ταχύτερη απόδοση του ποσού. Για να προχωρήσει λοιπόν η διαδικασία αποζημίωσής σας θα πρέπει να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση lo[email protected] μέχρι τις 5 Απρίλιου τα κάτωθι δικαιολογητικά :

1. Φωτοτυπία ταυτότητας

2. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου καταθέσεων, όπου αναγράφεται ο ΙΒΑΝ με πρώτο δικαιούχο τον δικαιούχο ΚΑΕΦ

3. Φορολογική ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων από φορείς πλην Κεντρικής Διοίκησης

Για την αμεσότερη απάντηση σας ή διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήματα σας, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στο email l[email protected] αναγράφοντας το όνομα σας και το τηλέφωνό σας.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ
pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ