2023-03-24 21:37:07
Φωτογραφία για Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο: Κλοπές χαλκού και βλάβες τυφλώνουν την απεικόνιση των θέσεων των αμαξοστοιχιών
Οι κλοπές χαλκού και οι βλάβες δεν επιτρέπουν την πλήρη απεικόνιση των θέσεων των αμαξοστοιχιών, υπάρχουν προβληματικές διαβάσεις και ελλιπής φύλαξη.

Τρεις ημέρες επαναλειτουργίας καταγράφει το σιδηροδρομικό δίκτυο, ύστερα από τις τρεις εβδομάδες στάσης που ακολούθησαν την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών.

Παρά την επανεκκίνηση των τρένων, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star, οι κλοπές χαλκού και οι βλάβες δεν επιτρέπουν την πλήρη απεικόνιση των θέσεων των αμαξοστοιχιών, υπάρχουν προβληματικές διαβάσεις και ελλιπής φύλαξη.

Σε έναν πίνακα ελέγχου σταθμάρχη στην περιοχή της Αττικής υπάρχουν κόκκινα φωτάκια από την μια πλευρά και από την άλλη πλευρά είναι σημεία που έχουν γίνει κλοπές η έχουν γίνει βλάβες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σταθμάρχης να μην βλέπει τι κινείται στην περιοχή.

"Ο πίνακας φαίνεται αριστερά και δεξιά, τα κόκκινα σημαίνει για τους σιδηροδρομικούς ψευδή κατάληψη και η μόνη επαφή του σταθμάρχη με τον μηχανοδηγό είναι οι τηλεπικοινωνίες" περιέγραψε ο Νίκος Τσικαλάκης, πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ.


Στη διάβαση του Αγίου Στέφανου η σηματοδότηση φαίνεται ότι δεν λειτουργεί.

"Εδώ δεν λειτουργεί η φωτοσήμανση και επειδή το φωτόσημο αυτό που είναι κύριο σήμα δεν μπορείς να το περάσεις όταν είναι σβηστό ή κόκκινο η ακύρωσή του γίνεται με τον σταυρό του Αγίου Ανδρέου" είπε ο κ. Απόστολος Κουρμπελής, συνταξιούχος μηχανοδηγός.

thetoc.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ