2023-03-26 09:25:02
Φωτογραφία για Χριστίνα Λαμπίρη: Kάνουν τηλεόραση για τους ίδιους ...πουλάνε περισσότερο από το ίδιο το θέμα
Τη Χριστίνα Λαμπίρη φιλοξένησε η εκπομπή «Δύο στη 1» με τη γνωστή δημοσιογράφο να σχολιάζει την ελληνική τηλεόραση αλλά και τα κακώς κείμενά της.

«Βλέπω ότι κάποιοι δεν θέλουν να δουλέψουν σοβαρά. Δεν έχει να κάνει με τους παρουσιαστές. Όταν ξεκίνησε η ιστορία του lifestyle, στα πρώτα βήματα είχαμε τον διευθυντή μας, τον Σταμάτη Μαλέλη, που πήγε στο Star και έχτισε όλο αυτό που λέμε εμείς lifestyle. Εκείνος το έστησε, κακά τα ψέματα. Όταν αυτό είχε επιτυχία και όλη η τηλεόραση άρχισε να γεμίζει από μία τέτοια εκπομπή. Για να σταθούν οι εκπομπές έπρεπε να γίνουν πολύ σκληρές. Υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθα περήφανη».

«Το μεγάλο πρόβλημα της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή είναι ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές κάνουν τηλεόραση για τους ίδιους. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τις προσωπικότητες των ίδιων παρά με το γεγονός αυτό καθ΄αυτό. Έχουν καταντήσει να πουλάνε περισσότερο από το ίδιο το θέμα».


«Απευθύνεσαι σε κόσμο, πρέπει να προσέχεις τι λες, πρέπει να έχεις το νου σου τι μεταφέρεις. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα και να διαχειριστούμε όλες τις καταστάσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι ένας πολύ καλός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας μπορείς με την ίδια άνεση να κάνεις και μια βαριά ενημέρωση ή να χειριστείς ένα πολύ λεπτό θέμα της επικαιρότητας. Αυτό είναι λάθος, ακόμη και να έχεις την ικανότητα, ξεχώρισέ το, κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά. Εκτός αν το κάνεις πολύ κίτρινα και επιθετικά, οπότε δεν το κάνει για την είδηση το κάνει επειδή είναι εθισμένος σε αυτό» ανέφερε μέσα σε όλα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έναρξη των Εορτών Εξόδου 2023
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έναρξη των Εορτών Εξόδου 2023
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ