2023-03-30 15:48:21
Φωτογραφία για Σπήλιος Λιβανός από το Αγρίνιο  : Στις 21 Μαΐου επιλέγουμε τον πρωθυπουργό και το κόμμα που θέλουμε να κυβερνήσει

 



Η λογοδοσία είναι βασικό δημοκρατικό μας καθήκον! Θα κάνουμε σκληρό αλλά έντιμο και δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα, κόντρα στην τοξικότητα και τη «δημοκρατία με το άγριο». Στις 21 Μαίου επιλέγουμε τον πρωθυπουργό και το κόμμα που θέλουμε να κυβερνήσει.  

Μήνυμα νίκης, ελπίδας, προοπτικής και σιγουριάς έστειλε χθες από το Αγρίνιο ο Σπήλιος Λιβανός πρώην ΥΠΑΑΤ, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αγρινίου για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου στην αγροτική πολιτική, παρουσία των Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ Χριστιάνας Καλογήρου και Κώστα Μπαγινέττα καθώς και του Γραμματέα Αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ Ανδρέα Καρασαρίνη, ο κ. Λιβανός τόνισε ότι στις 21/5 ξεκινάει η νέα αυτοδύναμη πορεία της Ελλάδας, που θα γίνει πράξη με αυτοδυναμία της νέας Δημοκρατίας, με την τρανταχτή, Δημοκρατική ψήφο του ελληνικού λαού στις 2 Ιουλίου!

Ο πρώην ΥΠΑΑΤ καλωσόρισε τα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τους οποίους, όπως είπε, είχε την τιμή να συνεργάζεται την προηγούμενη χρονιά στο υπουργείο και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ξεκινάει από τον μεγάλο αγροτικό κάμπο της Ελλάδας, ο προεκλογικός αγώνας της ΝΔ. 

«Εύχομαι η παρουσία τους σ’ αυτό το ξεκίνημα να είναι ένα σημάδι μεγάλης νίκης μεγάλης επιτυχίας. Όλοι Μαζί θα Διεκδικήσουμε την νίκη για τους αγρότες του Αγρινίου ! Μαζί θα διεκδικήσουμε την νίκη για τους αγρότες όλης της Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Λιβανός.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επερχόμενων, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ υπογράμμισε ότι την  πρώτη Κυριακή, αυτή της 21 Μαΐου, ο λαός θα επιλέξει τον πρωθυπουργό και το κόμμα κορμό της επόμενης κυβέρνησης της Ελλάδας. Στις δεύτερες εκλογές, στις 2 Ιουλίου,ο λαός επιλέγει το ΠΩΣ θα κυβερνήσει ο νικητής των πρώτων εκλογών. Θα κυβερνήσει αυτοδύναμα με σίγουρη περπατησιά και δύναμη για την πατρίδα; Ή Θα κυβερνήσει με μια αδύναμη κυβέρνηση συνεργασίας και όλους τους κινδύνους που αυτή ενέχει; 

Όπως είπε, «το μεγάλο δίλημμα των εκλογών που έρχονται είναι αν θα πάμε εμπρός ή  αν θα γυρίσουμε πίσω.  Αν θα επιδιώξουμε να διεκδικήσουμε το αύριο ή να γυρίσουμε στο χθες;  Αν θα επιλέξουμε το κόμμα που ξέρει να αποδέχεται τα λάθη του, να διεξάγαγει μεγάλες επιτυχίες διεθνώς, να διαχειρίζεται με απόλυτη αποτελεσματικότητα τις μεγάλες εισερχόμενες  κρίσεις, και να δίνει προοπτική για το μέλλον ή  το κόμμα των αμετανόητων οπαδών της τοξικότητας, του πισωγυρίσματα σωστό χθες, της δεύτερης φοράς αριστεράς, της ‘Δημοκρατίας’ με το άγριο; 

Εν τέλει, το μεγάλο δίλημμα των εκλογών που έρχονται είναι Κυριάκος Μητσοτάκης ή Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε. 

Ο κ. Λιβανός διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξουν ουσιαστικό διάλογο μέχρι τις εκλογές της 21 Μαΐου για τα εξής ζητήματα :

Πρώτον, για τα πρόγραμμάτα μας για το μέλλον, 



Και δεύτερον, για τη σύγκριση των πεπραγμένων των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του Τσίπρα και του Πολάκη. 

«Εμείς, στη Ν. Δημοκρατία, είχαμε το θάρρος και ζητήσαμε συγνώμη για όλα τα λάθη μας. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Αντιθέτως, στο ΣυΡιζΑ παραμένουν αμετανόητοι. Κανένα λάθος και καμιά συγνώμη. Ούτε για το Μάτι. Ούτε για τα Τέμπη. Ούτε για την Μάνδρα. Ούτε για το κλείσιμο των τραπεζών και την καταστροφή της μεσαίας τάξης», είπε ο κ. Λιβανός και  κατέληξε : 

“Εμείς, ο Κυρ Μητσοτάκης, επιλέξαμε την λογοδοσία ως βασικό δημοκρατικό μας καθήκον. 



Και αυτό ακριβώς κάνει ο σημερινός και αυριανός πρωθυπουργός της χώρας όταν αναλύει τις επιτυχίες μας για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την ψηφιοποίηση του κράτους, την αντιμετώπιση της μετανάστευσης.

Και αυτό ακριβώς ήρθαμε να κάνουμε σήμερα εδώ. Να λογοδοτήσουμε για την πολιτική μας απέναντι στους έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους. 

Λογοδοσία λοιπόν ως βασικό δημοκρατικό μας καθήκον!

Σκληρός, αλλά έντιμος και δημοκρατικός προεκλογικός αγώνας. 

Και βέβαια μεγάλη νίκη, 

με μεγάλο ποσοστό στις 21 Μαΐου, 

έτσι ώστε στις 2 Ιουλίου να δώσουμε την ελπίδα, την προοπτική και την αυτοδυναμία στην Ελλάδα μας!!!».

Στην εκδήλωση, οι Γενικοί Γραμματείς του ΥΠΑΑΤ κ. Χριστιάνα Καλογήρου και κ. Γιώργος Μπαγινέτας προέβησαν σε συνολικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου στον αγροτικό τομέα ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις των παραυρισκομένων. 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ