2023-04-03 13:11:28
Φωτογραφία για Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δικαστική διερεύνηση της τραγωδίας στα Τέμπη
Στον εφέτη ανακριτή κατέθεσε, νωρίτερα, συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ που υπηρετούσε στο Βόλο, μετά από κλήση του Εφέτη ανακριτή κ. Σωτήρη Μπακαΐμη που διερευνά, τόσο τις παραλείψεις και τα λάθη της μοιραίας νύχτας αλλά και το πώς λειτουργούσε στην πράξη ο σιδηρόδρομος, τα τελευταία χρόνια.

Ρεπορτάζ: Μίνα Μαυρογιάννη

Ο Σταθμάρχης του βόλου αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, ενώ στην συνέχεια καταθέτει τις εμπειρίες και τις γνώσεις της για τις συνθήκες εργασίας, τα μέτρα ασφάλειας και τη διαχείριση της κυκλοφορίας μόνιμη εν ενεργεία σταθμάρχης που υπηρετεί στο Σταθμαρχείο Λάρισας.

Στα μέσα της εβδομάδας θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και ο σταθμάρχης Λάρισας που την 28η Φεβρουαρίου έκανε την απογευματινή βάρδια στον Σταθμό Παλαιοφαρσάλου και ο οποίος έσπευσε στο Σταθμαρχείο Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης ανακριτής έως και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ως το Πάσχα, θα παίρνει καταθέσεις από εν ενεργεία και συνταξιούχους σταθμάρχες και εργαζόμενους σε άλλες θέσεις, ενώ τέλη Μαϊου θα καλέσει για συμπληρωματικές καταθέσεις και τους τέσσερις κατηγορούμενους, τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, τον προφυλακισμένο επιθεωρητή και τους δύο υπό όρους ελεύθερους σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στη Λάρισα την 28η Φεβρουαρίου.

ertnews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ